Τοπικά

Ο Ντάκος Κωνσταντίνος από την Πιαλεία επιλέγει “Πορεία στο Μέλλον”

Μια ισχυρή υποψηφιότητα επισφραγίστηκε και επίσημα για το συνδυασμό “Πορεία στο Μέλλον” καθώς ο Ντάκος Κωνσταντίνος του Χρήστου έδωσε τα χέρια με τον Θεόδωρο Χήρα και συμπορεύονται στο δρόμο για τις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου.

Ο Κωνσταντίνος είναι μόνιμος κάτοικος Πιαλείας. Είναι παντρεμένος με την Μπακογιάννη Ευανθία και πατέρας τριών τέκνων. Ασχολείται με την κτηνοτροφία και είναι ιδιοκτήτης σύγχρονων ενσταυλισμένων κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων.
Ο ίδιος με αφορμή την υποψηφιότητα του, δήλωσε…. << Θέτω τον εαυτό μου στην κρίση των συγχωριανών μου. Κατόπιν ώριμου διαλόγου με τον Θεόδωρο Χήρα αποφάσισα να ενταχθώ και να στηρίξω ενεργά με όλες μου τις δυνάμεις τον συνδυασμό “Πορεία στο Μέλλον”. Σκοπός της ενασχόλησης μου με τα κοινά είναι η θέληση μου να συμβάλλω στην αναβάθμιση της Κοινότητάς μας, στην καλυτέρευση της καθημερινότητας των κατοίκων και στην ποιοτικότερη διαβίωση τους, η οποία θα επιφέρει ευημερία στην ευρύτερη περιοχή μας. Ο τόπος που ζω και εργάζομαι έχει ανάγκη την ανάπτυξη και την επανεκκίνηση σε πολλούς νευραλγικούς τομείς και αυτό θα επιτευχθεί με ισχυρή εντολή στον συνδυασμό μας >>.
Από την πλευρά του ο Θεόδωρος Χήρας δήλωσε…. << Ο Κωνσταντίνος είναι ένας άνθρωπος ευρέως αγαπητός στην τοπική κοινωνία. Δραστήριος, εργατικός, υπεύθυνος και μεθοδικός. Με ότι και αν ασχοληθεί επιθυμεί την τελειότητα και ρυθμίζει μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια. Αυτό τον κατατάσσει σε εξαιρετικό επαγγελματία στον τομέα της εργασίας του αλλά αποτελεί και “προάγγελο” επιτυχίας στην απόφαση του για ενασχόληση με τα κοινά. Το ιστορικό χωριό της Πιαλείας έχει ανάγκη από ευσυνείδητα άτομα με θέληση για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο.
Ο Κωνσταντίνος θα είναι υποψήφιος για το τοπικό συμβούλιο της Κοινότητας Πιαλείας.
Κωνσταντίνε, καλώς ήρθες στην ομάδα μας και καλή επιτυχία >>.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης