Τοπικά

Ο π. Θεμιστοκλής Χριστοδούλου εκ του Ραδιοφώνου της Πειραϊκής Εκκλησίας στην Μεγάρχη

Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου και μεγάλη μας χαρά στις 20 Φεβρουαρίου 2020 και ημέρα Πέμπτη και ώρα 6η απογευματινή θα φιλοξενήσουμε στην Πνευματική Σύναξη “”Ανθολόγιον Πίστης”” έναν εξαίρετο ομιλητή εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Ιλιου ,ο λόγος για τον Αιδεσιμολογιωτατο Πρωτοπρεσβύτερο π. Θεμιστοκλή Χριστοδούλου προϊστάμενο του Ιερού Ναού Αγίου Ελευθερίου οδού Αχαρνών.

Ο π. Θεμιστοκλής δεν είναι άγνωστος για πολύ κόσμο διότι μας συντροφεύει καθημερινά μέσα από το Ραδιόφωνο της Πειραϊκής Εκκλησίας αναδεικνύοντας πνευματικά θέματα της Λειτουργικής ζωής και όχι μόνο. Είναι μια υπέροχη πνευματική ευκαιρία να ακούσουμε δια ζώσης έναν ομιλητή που καθημερινά μας κρατά συντροφιά μέσα από το Ραδιόφωνο και να του παραθέσουμε τις ερωτήσεις μας σε θέματα της Ορθοδόξου Πίστεως. Ιδιαίτερα οι νέοι άνθρωποι και οι νέοι γονείς θα ήταν ευχής έργον να ανταποκριθούν στην πρόσκληση της Ενορίας Μεγάρχης μιας και ο π. Θεμιστοκλής έχει ομιλήσει πολλές φορές σε σχολές Γονέων πολλών Ιερών Μητροπόλεων αλλά έχει συγγράψει και αρκετά βιβλία σχετικά με τους νέους γονείς.

Σας αναμένουμε μετά πολύς χαράς.

Παραθέτουμε στην Αγάπη σας ένα βιογραφικό σημείωμα του π. Θεμιστοκλή Χριστοδούλου και κάποιους τίτλους βιβλίων που έχει συγγράψει.

Ο π. Θεμιστοκλής Χριστοδούλου γεννήθηκε το 1969 στην Ορεστιάδα του Νομού Έβρου. Είναι πτυχιούχος της Θεολογικής Σχολής του Α.Π.Θ., με μεταπτυχιακές σπουδές και διδακτορικό στο Ινστιτούτο Ανατολικών Σπουδών Ρώμης. Επίσης είναι διπλωματούχος της Βατικανής Σχολής Παλαιογραφίας. Είναι έγγαμος και πατέρας τριών παιδιών.

Τίτλοι βιβλίων:

(2011) Παπα-Φώτης Λαυριώτης: Σημείον αντιλεγόμενον, Ομολογία

(2010) Θέλεις να γίνεις παράνυμφος – κουμπάρος;, Ομολογία

(2009) Θέλεις να γίνεις ανάδοχος;, Ομολογία

(2008) Εξομολόγηση, Ομολογία

(2008) Κανονάριον εις κεκοιμημένους, Ομολογία

(2008) Περί Θείας Λατρείας ομιλήματα Γ΄ (11-15), Ομολογία

(2008) Πρακτικός οδηγός μελλονύμφων, Ομολογία

(2006) Περί Θείας Λατρείας ομιλήματα Β΄ (6-10), Ομολογία

(2004) Το ιερόν Ευχέλαιον, Ομολογία

(2003) Φως ιλαρόν, Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος

(2002) Τα ιερά μνημόσυνα, Ομολογία

(2001) Για σένα μητέρα που έφερες παιδί στον κόσμο, Ομολογία

Διαβάστε επίσης
NEWSLETTER

Ενημερωθείτε πρώτοι για τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και παρασκήνιο