Τοπικά

Ο Σπύρος Κούζας υποψήφιος στο πλευρό του Θεοδώρου Χήρα

Με κάθε επισημότητα, ο Κούζας Σπυρίδων εντάσσεται στον αυτοδιοικητικό συνδυασμό “Πορεία στο Μέλλον” και θέτει τον εαυτό του για πρώτη φορά στην κρίση των πολιτών, για τις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου.

Ο Σπύρος είναι 37 ετών , Υπαξιωματικός των Ενόπλων Δυνάμεων, με καταγωγή από τη Μουριά , κοινωνικά ανήσυχος και δραστήριος, ενώ η αγάπη του για τον αθλητισμό τον κατατάσσει ακόμη σε εν ενεργεία ποδοσφαιριστή.
Ο ίδιος δηλώνει ότι έχει τεράστια όρεξη και θέληση να προσφέρει τα μέγιστα στον τόπο του και πιστεύει ακράδαντα πως η συνένωση των παρατάξεων των κυρίων Χήρα και Τσιούτσια, αποτέλεσε αίτημα της κοινωνίας, ενώ θα  είναι το εφαλτήριο για την αλλαγή σελίδας στον Δήμο Πύλης.

Από την πλευρά του, ο Θεόδωρος Χήρας  καλωσόρισε τον Σπύρο στην αυτοδιοικητική οικογένεια της παράταξης “Πορεία στο Μέλλον” , του ευχήθηκε καλή επιτυχία και δήλωσε: Ο Σπύρος είναι για πρώτη φορά υποψήφιος στην τοπική αυτοδιοίκηση και θα διεκδικήσει την στήριξη των συγχωριανών του για το Κοινοτικό Συμβούλιο Μουριάς. Ο συνδυασμός μας εμπλουτίζεται με νέα στελέχη τα οποία σε συνεργασία με τους έμπειρους αυτοδιοικητικούς που διαθέτουμε , θα αποτελέσουν το κράμα που θα επιφέρει την πολυπόθητη αλλαγή στην καθημερινότητα των κατοίκων του Δήμου μας.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης