Τοπικά

Ο Στέφανος Πολυγένης υποψήφιος με τον Κουρέτα

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ», καθηγητής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Δημήτρης Κουρέτας, ενισχύει το ψηφοδέλτιο του με μία ακόμη δυναμική παρουσία στον Νομό Τρικάλων, τον Στέφανο Πολυγένη.

Ο Στέφανος Πολυγένης γεννήθηκε στα Τρίκαλα και κατοικεί στην Πηγή Τρικάλων. Είναι πατέρας 5 παιδιών και σύζυγος της Ουρανίας Μπάλλα. Δραστηριοποιείται στον κατασκευαστικό τομέα κι ειδικότερα στις διαμορφώσεις κτιρίων μέσω ξυλουργικών εργασιών κι είναι ιδρυτής της  «Πορφύρα», μια εταιρία που ασχολείται με δράσεις που αφορούν θέματα καινοτομίας κι ανάπτυξης στις επιχειρήσεις.

Για πολλά χρόνια συμμετέχει στα κοινά της περιοχής μέσα από τον ρόλο του Προέδρου στον σύλλογο «Άγιος Νέστωρ» κι ως μέλος της ΜΚΟ «Ελαία». Λάτρης του αθλητισμού γι’ αυτό και θεωρεί πως τις πιο όμορφες στιγμές του τις έχει ζήσει μέσα σε ένα γήπεδο μπάσκετ μετά την ιδέα που είχε για να επανιδρυθεί η θρυλική ομάδα «ΔΑΝΑΟΙ» και με μια παρέα φίλων και τον Τάκη Πολυγένη, πρώτο ιδρυτή κι οραματιστή της ομάδας, κατάφεραν να υλοποιηθεί. Συμμετέχει σε κάθε δράση που γίνεται για την ανάπτυξη και την προκοπή του τόπου και δεσμεύεται να προσπαθήσει μέσα από τον νέο του ρόλο ως μέλος της ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ να συνεχίζει γι’ αυτό τον σκοπό.

Η «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ» βαδίζει με όραμα, σχέδιο και συνεργατικότητα και διεκδικεί την ψήφο των Θεσσαλών για την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Διαβάστε επίσης