Τοπικά

Ο Σωτήρης Φαμίσης υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Τρικάλων

Επιλογή ανανέωσης αποτελεί η υποψηφιότητα του Σωτήρη Φαμίση με τον συνδυασμό “Συμμαχία Υπέρ των Πολιτών” του Κώστα Αγοραστού.

 

 

Ο νεαρός Καλαμπακιώτης επιχειρηματίας  έχει διαγράψει μια σημαντική πορεία στον επαγγελματικό χώρο, με συνεχείς επενδύσεις μάλιστα τα τελευταία χρόνια στην πόλη της Καλαμπάκας. Απόφοιτος Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων διατηρεί μαζί με την οικογένειά του ξενοδοχειακές επιχειρήσεις και επιχειρήσεις εστίασης εκεί, ενώ συμμετέχει ενεργά στα κοινά του τουριστικού κλάδου. Μάλιστα από το 2012 έως το 2015 κατείχε την θέση του Αντιπροέδρου και από το 2015 έως 2019 την θέση του Προέδρου της Ένωσης Ξενοδόχων νομού Τρικάλων ενώ είναι ενεργό μέλος του Σ.Ε.Τ.Ε. (Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων). Προσφέρει στον τομέα του αθλητισμού από την θέση του  Προέδρου της ομάδας Μπάσκετ της Καλαμπάκας (Α.Ο.Κ – ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ ) από το 2015  έως σήμερα.  Είναι παντρεμένος με την Χρύσα Καραμίντζιου και πατέρας δύο παιδιών.

Όπως χαρακτηριστικά έχει πει ο Κώστας Φαμίσης κατά καιρούς είναι τιμή για τον ίδιο να συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο του Κώστα Αγοραστού, με επικεφαλής μάλιστα στην Π.Ε. Τρικάλων τον Χρήστο Μιχαλάκη, έναν από τους πιο πετυχημένους αυτοδιοικητικούς της χώρας. Έχει υποσχεθεί ότι  θα καταθέσει ιδέες και προτάσεις μου με στόχο να πάμε τον τόπο μας ένα βήμα πιο μπροστά στα επόμενα χρόνια.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης