Τοπικά

Πέθανε ο Αλ. Μπαλατσούκας, ναυτικός, υποψήφιος σύμβουλος του Παπαστεργίου

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 67 ετών ο συνταξιούχος ναυτικός Αλέξανδρος Μπαλατσούκας. Ειρωνεία της ζωής; Απεβίωσε λίγους μήνες μετά τη δικαίωση του αγώνα του οποίου ηγούνταν για απονομή σύνταξης στους Έλληνες που πολέμησαν στην Κύπρο. Στις τελευταίες δημοτικές εκλογές ήταν υποψήφιος για το Τοπικό Συμβούλιο Τρικάλων με την παράταξη Παπαστεργίου.

Αφήνει πίσω τη σύζυγό του Αριστεμένη, τα παιδιά τους Νικόλαο-Μπαλατσούκα-Καλλιόπη Καραμανώλη, Ειρήνη Μπαλατσούκα-Παναγιώτη Ρομπότση, Απόστολο Μπαλατσούκα, εγγονή κι αδέλφια.

Κηδεύεται την Πέμπτη στις 4 μ.μ. εκ του Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής Φλαμουλίου Τρικάλων. Η σορός θα μεταφερθεί στο Ναό στις 3.30 μ.μ.. Αντί στεφάνων τα χρήματα θα δοθούν σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Τα της τελετής επιμελείται το γραφείο τελετών «Άρχων Μιχαήλ» (Όθωνος 24-τηλ. 2431073200).

Συλλυπητήρια Παπαστεργίου για τον θάνατο του Αλέκου Μπαλατσούκα

Τα βαθιά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος Αλέκου Μπαλατσούκα εκφράζει με μήνυμά του ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου. Στο μήνυμα επισημαίνει «τη συνεχή ενασχόληση με τα κοινά και την ιδιαίτερη αγάπη που έτρεφε για τον τόπο του, το Φλαμούλι. Ενεργός πολίτης και πάντα με ανήσυχη σκέψη, συνέβαλε στην επιτυχία του συνδυασμού μας στις πρόσφατες εκλογές, ως υποψήφιος στη Κοινότητα Τρικκαίων, επιζητώντας το καλύτερο για το Φλαμούλι και τον Δήμο Τρικκαίων συνολικότερα».
Και συνεχίζει ο κ. Παπαστεργίου: «Η συνεχής μας συνεργασία, το πνεύμα ομαδικότητας και η προσπάθεια για βελτίωση της ζωής όλων, χαρακτήριζε τον Αλέκο Μπαλατσούκα. Ταυτοχρόνως, ήταν πάντα παρών και σε θέματα που αφορούσαν Ελληνες πολεμιστές στην Κύπρο. Εκφράζω τη βαθύτατη του θλίψη και τα συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του».

Διαβάστε επίσης