Τοπικά

Πέρασε την εργολαβία για τα απορρίμματα ο Αλέκος. Γιατί έχει ενστάσεις ο Αβραμόπουλος

Με συνοπτικές διαδικασίες και κατά πλειοψηφία, μόνο με τις ψήφους της παράταξής του, πέρασε ο δήμαρχος Μετεώρων Θοδωρής Αλέκος την διακήρυξη για τον διαγωνισμό για την «Αποκομιδή απορριμμάτων του Δήμου Μετεώρων».  Η συζήτηση έγινε στην Οικονομική Επιτροπή και όχι στο Δημοτικό Συμβούλιο και είναι χαρακτηριστικό ότι καταψηφίστηκε εκτός από τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης Αβραμόπουλου   (Μαρία Φροσυνάκη και Χρήστο Παπαγεωργίου) και τον ανεξάρτητο, πρώην αντιδήμαρχο Οικονομικών Αντώνη Τούλα (συμπορεύεται με τον Παπαχρήστο), και από τον επικεφαλής της ελάσσονος Αντιπολίτευσης Γιάννη Παπαμιχαήλ.

 

Ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Λευτέρης Αβραμόπουλος είχε απευθύνει έκκληση από την περασμένη εβδομάδα στη Δημοτική Αρχή και προσωπικά στον δήμαρχο Θοδωρή Αλέκο να μην προχωρήσει αυτή τη διαδικασία “αφενός γιατί δεσμεύει τον Δήμο μας για 2+1 χρόνια με ένα ποσό κοντά στα 2.5 εκ. €, αφετέρου δε γιατί οι όροι της διακήρυξης είναι τέτοιοι που ουσιαστικά αποτρέπουν τον οποιονδήποτε να συμμετάσχει πλην συγκεκριμένων εταιριών”.

Ο ίδιος ζητούσε μετ’ επιτάσεως να συζητηθεί το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο ώστε να τοποθετηθούν άπαντες, ενώ το κυριότερο ζήτημα που θέτει είναι ότι “ο κ. Αλέκος περιφρονεί ουσιαστικά τον Καλαμπακιώτικο λαό, μόλις 6 μήνες πριν τις εκλογές και δεσμεύει τον Δήμο μας για 3 χρόνια όπως ο ίδιος θέλει, δίχως να λαμβάνει υπ’ όψιν τις ενστάσεις της αντιπολίτευσης και κυρίως τη λαϊκή ετυμηγορία. Δεν μπορεί να λειτουργεί έτσι, δεν επιτρέπεται…”. 

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης