Ροή Τοπικά

ΠαγωτοΓλυκό με Ροδάκινα

Καλό μήνα! (Η περιγραφη της συνταγής ανήκει στον Αντώνη) Ούϊηηη λέλεμ!!! Είναι σαν να τρως συγχρόνως γλυκό αλλά και παγωτό! Μια συνταγή ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ από μένα που το trikalavoice με βάφτισε μάγειρα του κάμπου, Αντώνης Κούκεν.

 

Φτιαγμένο με απλά υλικά και ροδάκινα (ιδανικοί οι γιορμάδες αλλά μας κάνουν και τα ροδάκινα κομπόστας!). Το βγάζεις για κέρασμα με την πρώτη ευκαιρία που θα δεις να ξεμυτάει η Θεία, ή Νίτσα η νοικουκυρά του χωριού που όλου κουκορεύεται για να σκάσει απ’ την ζήλεια της! Γιατί σε μια τέτοια συνταγή δεν θα μείνει τίποτα στο μπωλ για την επόμενη φορά! Άκουσε μι που στου λέου μην το βγάλς όλου το τάπερ γιατί… χαιρέτα μου τον πλάτανο θα στο φάνε όλο!!! Η βιλουδένια του υφή καθώς θα το δοκιμάζεις θα σι προυκαλεί με την γλύκα καθώς θα πλυμμυρίζει το παραβάν τους στόματος σου δηλαδή τον ουρανίσκο! Το καλό όμως στο κράτησα για το τέλος… καθώς το τρως κλείσε τα μάτια σαν τότηνες που παίζαμε μικρά παιδιά την τυφλόμυγα στο χωριό τ’ Αρδάνι και θα αισθανθείς ότι είσαι σε ένα ροδακινόκηπο κάπου εκεί και επειδή θα μπεις στο πειρασμό σου επιτρέπω να σουφρώσεις και μερικά ρουδάκινα για την επόμενη φορά, να’χς για να το ξαναφτιάξεις!!! ΔΕΣ το βίντεο και ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

Ετικέτες

Διαβάστε επίσης