Τοπικά

Παιδιά 9 και 10 ετών με κορωνοϊό στο Νοσοκομείο Τρικάλων

Στα 33 θετικά κρούσματα εκτοξεύθηκαν χθες τα περιστατικά κορονοϊού στο Νομό Τρικάλων, και σύμφωνα με τον διοικητή του Νοσοκομείου Κων/νου Γρηγορίου τις τελευταίες ημέρες υπήρξαν και περιστατικά με παιδιά 9 και 10 ετών που βρέθηκαν θετικά.

 

Μιλώντας στη Λέσχη 97,6 ο ίδιος τόνισε:  «Τον τελευταίο μήνα ευτυχώς ήταν μικρή η κίνηση για την ΜΕΘ covid, τώρα υπάρχει 1 άτομο διασωληνωμένο, και 3 οι οποίοι είναι ανεμβολίαστοι νοσηλεύονται στην κλινική. Είναι θετική εξέλιξη και καλό είναι να την κρατήσουμε. Τα θετικά κρούσματα που είδαμε τις τελευταίες μέρες ήταν περισσότερο νεαρής ηλικίας άτομα, μιλώντας και για ηλικίες των 9 και 10 ετών. Ήταν ήπια περιστατικά, τα οποία έλαβαν την απαραίτητη αγωγή και την ακολουθούν στο σπίτι.

Προσπαθούμε καθημερινά μέσα από συζήτηση να ενισχύσουμε τον εμβολιασμό και στο προσωπικό του ΓΝΤ, πιστεύω ότι θα πάει καλά και σε αυτό το κομμάτι. Ο ρυθμός εμβολιασμού είναι αρκετά καλός, συνεχίζονται καθημερινά όπως και Κυριακές, υπάρχουν βέβαια ακυρώσεις αλλά αντικαθίστανται άμεσα».

 

Διαβάστε επίσης