Ροή Τοπικά

Παρέμβαση Λιούτα για την πρόσβαση στα πανεπιστήμια για τους σεισμόπληκτους μαθητές του Δ. Φαρκαδονας

Από τις χθεσινές βραδινές ώρες, όταν ο Θανάσης Λιούτας πληροφορήθηκε ότι ο Δήμος Φαρκαδόνας βρίσκεται εκτός του ειδικού καθεστώτος πρόσβασης στα πανεπιστήμια για τους σεισμόπληκτους μαθητές, ίδιος άμεσα επικοινώνησε με ανώτατους υπηρεσιακούς παράγοντες του Υπουργείου Παιδείας και ζήτησε να διορθωθεί το συγκεκριμένο ζήτημα.

 

Ο κ. Λιούτας εξήγησε και υπογράμμισε ότι το ειδικό καθεστώς πρόσβασης στα πανεπιστήμια και για τους σεισμόπληκτους μαθητές του Δήμου Φαρκαδόνας αποτελεί ένα δίκαιο ζήτημα. Με παρεμβάσεις του άλλωστε, ο Τρικαλινός Βουλευτής ακριβώς αυτό υπογράμμιζε ήδη από τον Μάρτιο του 2021, όταν μάλιστα τότε είχε ζητήσει από την Υπουργό Παιδείας το συγκεκριμένο ειδικό καθεστώς πρόσβασης στα πανεπιστήμια να ισχύσει και για τον Δήμο Φαρκαδόνας.

 

Ο Θανάσης Λιούτας έχει ενημερωθεί διεξοδικά από τους Διευθυντές των Λυκείων του Δήμου, όσο και από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο, κ. Βαγγέλη Κοσμά.

 

Ο Θανάσης Λιούτας συνεχίζει να βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με το Υπουργείο Παιδείας, καθώς και με υψηλόβαθμα στελέχη της Κυβέρνησης, με σκοπό να βρεθεί μια λύση, πάνω στο ζήτημα, το οποίο έχει ανακύψει.

 

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης