Ροή Τοπικά

Παρέμβαση Λιούτα για τη λειτουργία και των Κ.Υ. Καλαμπάκας και ΦαρκαδόΝας ως εμβολιαστικών κέντρων

Άμεση επικοινωνία, την προηγούμενη εβδομάδα,  πραγματοποίησε ο Βουλευτής Τρικάλων, Θανάσης Λιούτας, με τα αρμόδια στελέχη του Υπουργείου Υγείας, με στελέχη του Πρωθυπουργικού Γραφείου, καθώς και με τον Διοικητή της 5ης ΥΠΕ, κ. Φώτη Σερέτη, απευθύνοντας το ερώτημα πότε θα λειτουργήσουν και τα Κέντρα Υγείας Καλαμπάκας και Φαρκαδόνας, ως εμβολιαστικά κέντρα.

Ο Θανάσης Λιούτας ενημερώθηκε ότι μέχρι τα μέσα του Φεβρουαρίου προγραμματίζεται η λειτουργία των Κέντρων Υγείας Καλαμπάκας και Φαρκαδόνας και ως εμβολιαστικών κέντρων. Ο Τρικαλινός Βουλευτής τόνισε ότι η λειτουργία όλων των αρχικά ανακοινωμένων σημείων εμβολιασμού στον Νομό Τρικάλων είναι ένα ζήτημα μεγάλης σημασίας, δεδομένης και της γεωγραφικής ιδιομορφίας, την οποία παρουσιάζουν πάρα πολλά ορεινά χωριά των Δήμων μας. «Η λειτουργία και των Κέντρων Υγείας Καλαμπάκας και Φαρκαδόνας θα επιτρέψει σε όλους τους πολίτες, και ιδιαιτέρως στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας, οι οποίοι σε μεγάλο πληθυσμό κατοικούν στα χωριά μας και που αποτελούν μια ηλικιακή ομάδα ιδιαιτέρως ευάλωτη στον Κορωνοϊό, να έχουν εύκολη και άμεση πρόσβαση στο κοντινότερο – σε σχέση με την κατοικία τους – εμβολιαστικό κέντρο.

Good news. 1 κρούσμα κορωνοϊού το Σαββατοκύριακο στα Τρίκαλα

Πωλείται συγκρότημα διαμερισμάτων 420 τ.μ. στο κέντρο των Τρικάλων (600.000 €)

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τα Τρίκαλα, τη Θεσσαλία, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο trikalavoice.gr

Ακολουθήστε το trikalavoice.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το trikalavoice.gr στο  Instagram και δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες από τα Τρίκαλα και την Ελλάδα.

Διαβάστε επίσηςNEWSLETTER

Ενημερωθείτε πρώτοι για τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και παρασκήνιο