Ροή Τοπικά

Περιβαλλοντική εκπαίδευση από το ΚΔΑΠ ΜΑΘΗΣΗ

Τα ΚΔΑΠ ΜΑΘΗΣΗ στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας  Περιβάλλοντος και των πολύπλευρων δράσεων που απαρτίζουν το πρόγραμμα «ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ», διοργανώνουν το Σάββατο 5 Ιουνίου 2021 στις όχθες του Ληθαίου ποταμού, ώρα 11:00 – 12:30, καθαρισμό των οχθών του ποταμού καθώς και εκπαιδευτικές δράσεις.

 

Λίγα λόγια για το Πρόγραμμα

Το περιβαλλοντικό πρόγραμμα των ΚΔΑΠ ΜΑΘΗΣΗ «ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ» έρχεται να ανταποκριθεί στην ανάγκη ενημέρωσης και συμμετοχής, σε πράξεις και ενέργειες που έχουν να κάνουν με ευαίσθητα ζητήματα που σχετίζονται με το περιβάλλον και την ποιότητα ζωής.

Με βασικό κοινό:

α) τους μαθητές των ΚΔΑΠ ΜΑΘΗΣΗ και τους γονείς τους

β) το ευρύ κοινό

  • η «ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ» φιλοδοξεί να προάγει και να συμβάλλει στο μέτρο του δυνατού, στην αγάπη προς τη φύση και το περιβάλλον και την ποιότητα ζωής.
  • με την «ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ» θα μάθουμε, θα γνωρίσουμε, θα προλάβουμε και πάνω απ’ όλα θα συνειδητοποιήσουμε ότι το περιβάλλον είναι πάνω απ’ όλα δική μας ευθύνη!
  • η «ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ», θα πλαισιωθεί από διάφορες δραστηριότητες εκπαίδευσης και αναψυχής για μικρούς και μεγάλους (γνωριμία με τη χλωρίδα και την πανίδα του ποταμού, τα μονοπάτια του, την ιστορία του, κτλ)

 

 

Σας περιμένουμε…

 

Για τα ΚΔΑΠ ΜΑΘΗΣΗ

Νίκος Τσιακάρας                                            

 

Ετικέτες

Διαβάστε επίσης