Ροή Τοπικά

Πιο κοντά Τρίκαλα-Θεσσαλονίκη. Ολοκληρώνεται ο περιφερειακός Λάρισας

Μέχρι το Πάσχα αναμένεται να δοθεί πιθανότατα στη κυκλοφορία ο νέος, σύγχρονος δρόμος.

Όπως καταγράφει το trikalavoice.gr  τα έργα προχωρούν με εξαιρετικά γρήγορους ρυθμούς και έχει ολοκληρωθεί και η ασφαλτόστρωση του μεγαλύτερου τμήματος.

Ο νέος, ολοκληρωμένος, περιφερειακός της Λάρισας  αφορά… κυρίως τους Τρικαλινούς, οι οποίοι πλέον θα αποφεύγουμε την κίνηση και τα φανάρια της Θεσσαλικής πρωτεύουσας, αν θέλουμε να κινηθούμε προς Πλαταμώνα και Θεσσαλονίκη. Θα μπαίνουμε από το ύψος των LIDL στο νέο δρόμο και θα κερδίζουμε περίπου 10΄ σε χρόνο.

Το τμήμα του περιφερειακού που κατασκευάζεται και αναμένεται να δοθεί μέσα στη χρονιά στη κυκλοφορία είναι μήκους 1,56 χλμ. και θα συνδέεται με το ήδη ολοκληρωμένο κομμάτι του περιφερειακού. Το έργο προϋπολογισμού 11,68 εκ. € υλοποιείται με πόρους του ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 2014-2020.

Δείτε βίντεο από την αυτοψία του περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστού στα έργα

Περιφερειακός Λάρισας / ΔΕΥΑΛ-Γεωργική Σχολή

#Συνεχίζουμε με έργα. Στόχος οι ασφαλείς και γρήγορες μετακινήσεις. Αυτοψία στον Περιφερειακό Λάρισας τμήμα ΔΕΥΑΛ – Γεωργική Σχολή. Με τη διέλευση της οδού εκτός περιοχών κατοικίας επιτυγχάνουμε:- Αποσυμφόρηση του κέντρου- Αναβάθμιση της ζωής των κατοίκων με την απομάκρυνση του θορύβου- Μείωση κινδύνου και τροχαίων ατυχημάτων- Ασφαλή και ταχεία μετακίνηση ανθρώπων και εμπορευμάτων- Μειωση ρύπων

Posted by Kostas Agorastos – Κώστας Αγοραστός on Sunday, 10 March 2019

Διαβάστε επίσης