Τοπικά

Ποιος είναι ο Χρήστος Κωστούλης που διεκδικεί έδρα με το ΠΑΣΟΚ στα Τρίκαλα

Ο Χρήστος Κωστούλης είναι ένα από τα νέα πρόσωπα που επιλέχτηκαν για το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στα Τρίκαλα και… δεν είναι τυχαίος. Ούτε έκπληξη είναι καθώς πάντα είχε αγωνίες που εξέφραζε δημόσια, ενώ το 2015 είχε πολιτευτεί με το “Ποτάμι”, όντας σταθερός σε μετριοπαθείς πολιτικές προς όφελος της κοινωνίας.

 

Γεννημένος στα Τρίκαλα το 1973, αλλά μεγαλωμένος στον Άγιο Νικόλαο Καλαμπάκας, πέτυχε την εισαγωγή του στο Πανεπιστήμιο και ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο Αριστοτέλειο πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης στο τμήμα οικονομικών επιστημών . Μετά το πέρας των σπουδών του επέστρεψε στην πόλη της Καλαμπάκας όπου δραστηριοποιείται επαγγελματικά ως ελεύθερος επαγγελματίας διατηρώντας λογιστικό γραφείο και ως οικονομικός σύμβουλος επιχειρήσεων στο νομό μας . Επίσης έχει διατελέσει στέλεχος σε μεγάλο τραπεζικό όμιλο στη πόλη των Τρικάλων από το 2006 ως το 2022 . Είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής ενηλίκων, παραδίδοντας μαθήματα και μεταδίδοντας τις πολύτιμες γνώσεις και εμπειρίες του, κυρίως από τον χώρο της αγοράς, σε ωφελούμενους επιδοτούμενων προγραμμάτων από τον ΟΑΕΔ που υλοποιούνται σε πιστοποιημένα κέντρα επαγγελματικής κατάρτισης στην πόλη μας.

Οι αγωνίες του για τα κοινά δεδομένες και μάλιστα το 2006 διεκδίκησε την προεδρία ως επικεφαλής συνδυασμού , στην παραδοσιακή κοινότητα Σαμαρίνας Γρεβενών -από την οποία και κατάγεται – και παρέμεινε ως επικεφαλής της αντιπολίτευσης έως το 2010. Διετέλεσε μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής των Τρικάλων ,του Κινήματος Αλλαγής, με αρμοδιότητες που σχετίζονται σε θέματα οικονομικής πολιτικής του Ν. Τρικάλων . Με  τεχνοκρατικό πνεύμα , μαχητικός με ιδιαίτερο προσόν την επικοινωνία και την επιστημονική επάρκεια, γνώστης των προβλημάτων της αγοράς και της οικονομίας καθώς και των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο νομός μας σε όλα τα επίπεδα , έρχεται να διεκδικήσει με αξιώσεις μια θέση στην επόμενη Βουλή. Τα δύσκολα εξάλλου… είναι για τους μαχητές!

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης