Τοπικά

Που θα έχει διακοπές ρεύματος τη νέα εβδομάδα στα Τρίκαλα

Ειδοποιούνται οι καταναλωτές ΔΕΔΔΗΕ των παρακάτω περιοχών ότι για να εκτελεσθούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος ως εξής:

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 28/03/2022

 

  1. Από ώρα 10:00-14:30. Στα χωριό: Παλαιομονάστηρο, από το ύψος του γηπέδου, αριστερά και δεξιά, έως τους φωτεινούς σηματοδότες, Φ/Β, αρδευτικά, βιοτεχνίες, βιομηχανίες της περιοχής.

Και από 10:00-10:30 και 14:00-14:30 τα χωριά Παλιομονάστηρο, Πύλη, Ελάτη, Νεραϊδοχώρι, Πύρρα, Αγιος Νικόλαος, Ροποτό, Παλαιοκαρυά, Πετροχώρι, Στουρναρέϊκα και οικ. Ψάρρο.

 

ΠΕΜΠΤΗ 31/03/2022

 

  1. Από ώρα 08:00-14:00. Στα χωριά: Γριζάνο, Παναγίτσα, τα αρδευτικά, Φ/Β, βιοτεχνίες, βιομηχανίες της περιοχής από παλιά Ε.Ο. (Εκκλησία Αγίου Γεωργίου)

 

 

 

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο  λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω. Γι’ αυτό το λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα του ΔΕΔΔΗΕ θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα. Έτσι, για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου ακόμα και αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος. Επίσης όσοι έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες πρέπει μετά τη διακοπή να τους ελέγξουν αν περιστρέφονται όπως πριν.

Διαβάστε επίσης