Ροή Τοπικά

Που θα γίνουν διακοπές ρεύματος μέσα στην εβδομάδα

Ειδοποιούνται οι καταναλωτές ΔΕΔΔΗΕ των παρακάτω περιοχών ότι για να εκτελεσθούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος.

 

Η διακοπή θα γίνει ως εξής:

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 28/2/2022

  1. Από ώρα 08:00-14:00 Στα χωριά: Ρόγγια και Διπόταμο, από το ύψος του περιφερειακού αριστερά και δεξιά προς Ρόγγια, τα χωριά Ρόγγια και Διπόταμο, τα αρδευτικά Φ/Β, βιοτεχνίες, Βιομηχανίες της περιοχής.

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 02/03/2022

  1. Από ώρα 08:00-12:00 Στην Οιχαλία: από το ύψος της γέφυρας νέας Ε.Ο. προς Οιχαλία αριστερά και δεξιά, το χωριό Οιχαλία, τα αρδευτικά, Φ/Β, βιοτεχνίες, βιομηχανίες της περιοχής.

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο  λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω. Γι’ αυτό το λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα του ΔΕΔΔΗΕ θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα. Έτσι, για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου ακόμα και αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος. Επίσης όσοι έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες πρέπει μετά τη διακοπή να τους ελέγξουν αν περιστρέφονται όπως πριν.

Διαβάστε επίσης