Τοπικά

Προεκλογική εξόρμηση του υποψηφίου Δημάρχου Πύλης Κώστα Μαράβα

Δυναμικό ξεκίνημα του υποψηφίου Δημάρχου Πύλης Κώστα Μαράβα ήταν η προγραμματισμένη περιοδεία του, την Παρασκευή 29/9 το απόγευμα στις ορεινές Κοινότητες του Δήμου Πύλης αρχής γενομένης από την Τ.Κ. Πύρρα ,συνοδευόμενος από αρκετούς  υποψηφίους Συμβούλους, όπου εκεί τον υποδέχτηκε ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Πύρρας κ. Απόστολος Γιώτας και αρκετοί κάτοικοι του Χωριού με μεγάλο ενθουσιασμό. Ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Μαράβας στην ομιλία του καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και τους ευχαρίστησε που ήταν μαζί του στην θητεία που πέρασε.

 

 

Κατόπιν αναφέρθηκε στην δύσκολη συγκυρία με τις πλημύρες όπου ο Δήμος αντεπεξήλθε επάξια και στάθηκε στο πλευρό των πληγέντων του Δήμου Πύλης. Η θητεία μας δεν ήταν και η καλλίτερη διότι μας καθυστέρησαν τα έργα πηγαίνοντας πίσω το πρόγραμμά μας ,λόγω Κορωναιού και άλλων συγκυριών οικονομικών, πολέμου Ουκρανίας  κ. λ. π.  Αλλά πέρα από αυτά πήγαμε καλά γιατί εντάξαμε πολλά έργα που δεν προλάβαμε να τα τελειώσουμε, εξ’ διαφόρων παραγόντων και προβλημάτων που δεν εξαρτιόνταν από εμάς. Επισήμανε ότι δεν πήραμε κανένα δάνειο για να μην βαρύνουμε τον Δήμο και τους δημότες, είμαι κατά των δανείων.  Θέλω να με στηρίξετε και μένα και τον συνδυασμό μας για να συνεχίσουμε το έργο που ξεκινήσαμε έργα που θα υλοποιηθούν στο απότερο μέλλον.

Συνάντηση και στην Πιαλεία

Συνάντηση με τους Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους της Πιαλείας, που είναι υποψήφιοι στο συνδυασμό του «Πρώτα ο άνθρωπος», είχε ο Δήμαρχος Πύλης Κώστας Μαράβας.Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα, με τους συγκεντρωμένους να επικεντρώνονται σε οργανωτικά κυρίως θέματα ενόψει των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου, ενώ εκείνο που βγήκε από την συνάντηση είναι η διάχυτη αισιοδοξία για το εκλογικό αποτέλεσμα, κάτι που κρίνεται μέσα από την επαφή που έχουν όλοι οι υποψήφιοι με τους πολίτες και το κλίμα νίκης που επικρατεί για τον συνδυασμό, όχι μόνο στη Πιαλεία αλλά και σε όλα τα τοπικά διαμερίσματα του δήμου.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης