Τοπικά

ΠΡΟΣΟΧΗ τις επόμενες μέρες. Διακοπές ρεύματος σε περιοχές των Τρικάλων

Ειδοποιούνται οι καταναλωτές ΔΕΔΔΗΕ των παρακάτω περιοχών ότι για να εκτελεσθούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος ως εξής:

 

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 09-08-2023

  1. Από ώρα 08:00 – 15:00 στο χωριό Γόμφοι το βόρειο τμήμα του χωριού έξοδος προς Τρίκαλα, περιμετρικά στο παρεκκλήσι Αγίας Τριάδος, τα αρδευτικά, Φ/Β, βιοτεχνίες (ζωοτροφές Πεκλάρης).
  2. Από ώρα 12:00 – 15:00 το χωριό Γόμφοι όλο το χωριό, το χωριό Παλαιομονάστηρο, καθώς και αριστερά και δεξιά του δρόμου Γόμφοι Παλαιομονάστηρο, αρδευτικά, Φ/Β, βουστάσια.

 

ΠΕΜΠΤΗ 10-08-2023

  1. Από ώρα 09:00 – 12:00 στα Τρίκαλα στην οδό Πύλης, από το s/m Lidl (όχι το s/m) αριστερά και δεξιά του δρόμου έως και τον κόμβο Πύλης, ο οικ. Αμπελάκια, ξυλουργείο Κόκκαλη, συνεταιρισμός υδραυλικών, πρατήρια υγρών καυσίμων, φυτώρια.

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11-08-2023

  1. Από ώρα 08:00 – 15:00 το χωριό Φανερωμένη, τα αρδευτικά, Φ/Β, θερμοκήπια, βουστάσια της παραπάνω περιοχής.

 

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο  λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω. Γι’ αυτό το λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα του ΔΕΔΔΗΕ θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα. Έτσι, για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου ακόμα και αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος. Επίσης όσοι έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες πρέπει μετά τη διακοπή να τους ελέγξουν αν περιστρέφονται όπως πριν.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης