Ροή Τοπικά

Πρώτη συνεδρίαση του Δ.Σ. Τρικκαίων. Η Μπρουζούκη εκλέχτηκε πρόεδρος

Σε πανηγυρικό κλίμα η πρώτη συνεδρίαση του νέου Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τρικκαίων.

Όπως κατέγραψε το trikalavoice.gr  οι δημαιρεσίες πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Κυριακής και περιλάμβαναν την εκλογή προεδρείου και μελών των Επιτροπών του Δήμου, Οικονομικής και Ποιότητας Ζωής.

Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου εκλέχτηκε η προτεινόμενη από την παράταξη του Δημήτρη Παπαστεργίου, η δικηγόρος Νικολέτα Μπρουζούκη, η οποία και ως πλειοψηφούσα σύμβουλος συγκάλεσε την πρώτη συνεδρίαση του Σώματος. Η Νικολέτα Μπρουζούκη έλαβε 36 ψήφους σε σύνολο 39 ψηφισάντων, καθώς απουσίαζε ένας δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Κρεμμύδα και απείχε της διαδικασίας η «Λαϊκή Συσπείρωση». Η ίδια ευχαρίστησε τον δήμαρχο για την εμπιστοσύνη και τους συναδέλφους της για την ψήφο, υποσχέθηκε δε να εργαστεί για την σύνθεση απόψεων και προτάσεων μέσα στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο.

Αντιπρόεδρος του Σώματος εκλέχτηκε ο προτεινόμενος από την παράταξη Κρεμμύδα, Γιώργος Λουλές (έλαβε 33 ψήφους) και γραμματέας η Σοφία Αλεστά με 33 ψήφους επίσης από την παράταξη Παπαστεργίου καθώς αρνήθηκαν τη θέση οι λοιπές παρατάξεις της ελάσσονος αντιπολίτευσης.

Στην Οικονομική Επιτροπή εκλέχτηκαν οι:

Αλεστά Σοφία

Βασταρούχας Δημήτρης

Κωτούλας Ιωάννης

Παζαϊτης Δημήτρης

Βότσιου Βούλα (παράταξη Κρεμμύδα)

Καϊκης Γιώργος (Λαϊκή Συσπείρωση)

 

Στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής εκλέχτηκαν οι:

Καταβούτας Γιώργος

Κωτούλας Ιωάννης

Λάππας Μιχάλης

Παζαϊτης Δημήτρης

Βαβύλης Στέφανος (παράταξη Κρεμμύδα)

Κελεπούρης Γεώργιος (Λαϊκή Συσπείρωση)

Διαβάστε επίσης