Τοπικά

Πωλείται για 2.3 εκ. € το Mall στο Αγναντερό!!!

Προς 2.3 εκ, € πωλείται από Κυπριακή εταιρεία που διαχειρίζεται ακίνητα (δείτε ΕΔΩ) το εμπορικό κέντρο ανάμεσα στα Τρίκαλα και στην Καρδίτσα.

 

 

Το Olympia Mall κατασκευάστηκε και λειτούργησε για περίπου 2 χρόνια (2007-2009) και έκτοτε λόγω και της κρίσης που ακολούθησε έμεινε ένα φάντασμα στην καρδιά του κάμπου. Η τιμή πώλησής του ανέρχεται στα 2.3 εκ. €!!!

Το ακίνητο περιγράφεται ως εξής:

Το ακίνητο:

Ισόγειο
Καταστήματα, κοινόχρηστοι & βοηθητικοί χώροι
17,138 τ.μ.

Εμβαδόν:

  • Δομημένη επιφάνειας: 18.740m²
    •Εμβαδόν γης: 117.310m²

Περιγραφή Ακινήτου

Η γη στην οποία το ακίνητο έχει χτιστεί είναι επί το πλείστο περιφραγμένη και παρέχει αρκετό χώρο στάθμευσης ακόμα και για τις πιο απαιτητικές χρήσεις της ιδιοκτησίας. Ένα τμήμα της γης είναι ακόμη ελεύθερο για περαιτέρω ανάπτυξη.

Το κτήριο περιλαμβάνει χώρους που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για υπεραγορά, εμπορικό κέντρο, καταστήματα εστίασης όπως εστιατόρια και καφέ, κοινόχρηστους χώρους, γραφεία, τουαλέτες, αποθηκευτικούς χώρους και μηχανολογικούς χώρους.

Το κτήριο είναι εξοπλισμένο με σύστημα κεντρικής θέρμανσης και ψύξης, συστήματα πυρόσβεσης, συστήματα συναγερμού και εξωτερικό φωτισμό. Επί του παρόντος, οι εγκαταστάσεις παρακολουθούνται επί 24ωρου βάσεως.

Οι περιοχές λιανικής πώλησης του κτηρίου παρέχουν ευρύχωρους πεζόδρομους και χώρους αναψυχής.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης