Τοπικά

Πως αποχαιρετά ο Παπαστεργίου τον αδελφικό του φίλο Κ. Κορλό. Φώτο απ’ το σχολείο!

Ιδιαίτερα δύσκολη η σημερινή μέρα για τον δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου ο οποίος έχασε τον καλύτερό του φίλο, τον Κώστα Κορλό με τον οποίο πορεύονταν και ονειρεύονταν μαζί από τα εφηβικά τους χρόνια. Μάλιστα μια τέτοια φωτογραφία, από τα μαθητικά τους χρόνια, ανέσυρε από το αρχείο του για να τον αποχαιρετήσει.

 

Παπαστεργίου-Κορλός συνέθεσαν αργότερα ένα εξαιρετικό ραδιοφωνικό  δίδυμο με εκπομπές που πέρασαν στην ιστορία στον Hot Mix, κυρίως. Δείτε πως τον αποχαιρετά ο δήμαρχος:

“Ο Κώστας μου, ο κολλητός μου, ο αδερφός μου, ο συνέταιρός μου, ο άνθρωπος που ονειρευόμασταν μαζί, έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα, στα 48 του, χτυπημένος από τον καρκίνο.
Τί να πρωτογράψω για τον παιδικό μου φίλο, για τον άνθρωπο που για χρόνια κάναμε μαζί καθημερινά εκπομπές, που ό,τι ώρα και να τον αναζητούσα, ήταν εκεί για μένα.
Στενοχωριέμαι για όλα αυτά που αφήσαμε στη μέση, για τα ταξίδια που δεν πήγαμε, για τις μουσικές που δεν παίξαμε, για τις εμπομπές που δεν ολοκληρώσαμε ποτέ.
Ο τελευταίος χρόνος ήταν βασανιστικός για όλους, περισσότερο για σένα και την οικογένειά σου.
Δεν θα ξεχάσω τη μέρα που ήρθες και μου είπες πως τα πράγματα δεν πάνε καλά… Και πάλι δεν το έβαλες κάτω. Το πάλεψες, το παλέψαμε όπου και όσο γινόταν.
Όμως… η εκπομπή κόπηκε ξαφνικά στον αέρα, πριν πέσει το σήμα τέλους.
Θα μας λείψεις.
Θα μας λείψει η τρέλα σου, το γέλιο σου, η φωνή σου, αυτά τα φανταστικά ποσέτ για τα οποία πάντα σε δούλευα!
Μας λείπεις ήδη…
Σε αφήνω με το τραγούδι των τίτλων της εκπομπής μας, με τον Χατζηχρήστο πάνω στο ποδήλατο να τραγουδά: “Πικρό, πικρό, πικρό το μεροκάματο…”
Θα είμαστε εκεί για σένα Κώστα. Για την Εβίτα, τη Βασιλική, τον Τασούλη.
Καλό ταξίδι Κορλούλη μου…”.

Διαβάστε επίσης