Τοπικά

Πως ο Αβραμόπουλος… θα αλλάξει την Καλαμπάκα

Να μετατρέψει την Καλαμπάκα σε σύγχρονη Ευρωπαϊκή πόλη επιθυμεί ο Λευτέρης Αβραμόπουλος και ήδη εργάζεται συστηματικά προς αυτή τη κατεύθυνση συντάσσοντας το πρόγραμμα του συνδυασμού του, “Δύναμη Ευθύνης”.

Τις τελευταίες μέρες δε έκανε εμφάνιση στην πόλη με… πατίνι, δείχνοντας το μέλλον αυτής και έναν από τους τρόπους που θα επιτρέψουν στην Καλαμπάκα να ανασάνει και τους κατοίκους της να απαλλαγούν από την καθημερινή τρέλα που επικρατεί στους δρόμους με το κυκλοφοριακό κομφούζιο. Δείτε τι λέει ο ίδιος:
“Η νέα εποχή απαιτεί έξυπνες κινήσεις, ζητάει πιο βιώσιμες πόλεις, πόλεις που θα ανασαίνουν και θα προσφέρουν ποιότητα ζωής στους κατοίκους και στους επισκέπτες τους.
Τέτοια πόλη ονειρευόμαστε, για μια τέτοια πόλη θα δουλέψουμε ….και θα το πετύχουμε! Μια πόλη που θα προσφέρει εναλλακτικούς τρόπους κίνησης στο κέντρο της, απαλλάσσοντάς τη από το κυκλοφοριακό κομφούζιο και την τρέλα που σήμερα επικρατεί. Θα στραφούμε σε μέσα όπως κοινόχρηστα ποδήλατα-όπως έχει ήδη από χρόνια ο γειτονικός μας Δήμος Τρικκαίων-ή ηλεκτρικά πατίνια τα οποία επικρατούν σε μικρές και μεγάλες πόλεις της χώρας μας και του εξωτερικού. Ερχόμαστε για να κάνουμε την πόλη μας καλύτερη, να ζωντανέψουμε τα χωριά μας και να ξεφύγουμε από την ανακύκλωση της μιζέριας”.

Διαβάστε επίσης