Τοπικά

Σακκάς, μετά το ιστορικό ρεκόρ νίκης: “Εντολή να συνεχίσουμε με την ίδια σοβαρότητα” (video)

Τα Τρίκαλα έχουν Δήμαρχο τον Νίκο Σακκά! Με ιστορικό ρεκόρ νίκης, όπως διαμορφώνεται, σε δημοτικές εκλογές και μάλιστα από την πρώτη Κυριακή, στο 60%, ο Νίκος Σακκάς και η «Επανεκκίνηση» v.3 αποτελούν την εγγύηση για το μέλλον του Δήμου Τρικκαίων, για τα Τρίκαλα και τα χωριά.

 

 

Σε μια μεγαλειώδη συγκέντρωση μπροστά από το εκλογικό κέντρο και αφού είχε από νωρίς διαφανεί η πολύ μεγάλη νίκη, οι ενθουσιώδεις τρικαλινοί και τρικαλινές αποθέωσαν τον Δήμαρχο Τρικκαίων για την πενταετία 2024-2028.
Ο Δήμαρχος Τρικκαίων Νίκος δήλωσε ενώπιον πλήθους τρικαλινών:
«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ! Σας ευχαριστώ για τον αγώνα που δώσαμε όλοι μας! Σήμερα είναι μια ημέρα χαράς, μια ημέρα γιορτής. Οι τρικαλινοί και οι τρικαλινές μας τίμησαν με ένα πολύ υψηλό ποσοστό και μας έδωσαν την εντολή να συνεχίσουμε με την ίδια σοβαρότητα να ολοκληρώσουμε τα έργα τα οποία είναι σε εξέλιξη και κυρίως, βοηθήσουμε τους ανθρώπους που πέρασαν όλες αυτές τις δύσκολες ημέρες. Ο Δήμος είναι εδώ με ένα ανθρώπινο πρόσωπο. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου. Θέλω να ευχαριστήσω τα παιδιά μου που με στήριξαν καθώς και όλους εσάς. Και αυτό που έχω να πω ως δέσμευση, είναι ότι ο Δήμος και η πόρτα του Δημάρχου θα παραμείνει ανοιχτή για όλους, όλα αυτά τα χρόνια».

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης