Ροή Τοπικά

Σε δημοπρασία βγαίνει ακίνητο-φιλέτο στο κέντρο των Τρικάλων

Ένα από τα κληροδοτήματα του αείμνηστου Ιωάννη Ματσόπουλου βγαίνει σε δημοπρασία σε λίγες μέρες.

Συγκεκριμένα ο δήμαρχος Τρικκαίων προκηρύσσει δημόσια φανερή προφορική πλειοδοτική δημοπρασία ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής διεξαγωγής δημοπρασιών του Δήμου Τρικκαίων, για την εκμίσθωση  του  δημοτικού καταστήματος-κληροδοτήματος Ιωάννη Ματσόπουλου, που βρίσκεται στην οδό Ηρώων Αλβανικού Μετώπου 32, επιφανείας 61,56 τ.μ. μετά υπογείου επιφάνειας 61,56 τ.μ.

Η εκμίσθωση του περιγραφομένου παραπάνω μισθίου θα διενεργηθεί από Τριμελή Επιτροπή όπως ορίστηκε με ΑΔΣ με φανερή, πλειοδοτική και προφορική δημοπρασία στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχιακού Μεγάρου που βρίσκεται στην οδό Ασκληπιού 18, την Πέμπτη 3 Ιουνίου και ώρα 11:00 π.μ και  δικαίωμα συμμετοχής στη δημοπρασία έχουν όλοι. Ως τιμή εκκίνησης ορίζονται τα 450 €.

Το κατάστημα θα χρησιμοποιηθεί από τον τελευταίο πλειοδότη-μισθωτή αποκλειστικά για εμπορική χρήση, απαγορευόμενης ρητά οποιασδήποτε μεταβολής, προσθήκης, μετατροπής ή επέμβασης χωρίς την άδεια κάθε αρμόδιας υπηρεσίας. Σε περίπτωση που πραγματοποιηθεί τέτοιου είδους προσθήκη, επέμβαση κ.λ.π. (πάντα ύστερα από έγκριση από τις αρμόδιες αρχές κατά τα ανωτέρω), όλα τα έξοδα θα επιβαρύνουν το μισθωτή καθώς και οι εργοδοτικές εισφορές στο ΙΚΑ κ.λ.π. Σε περίπτωση που ο αναδειχθείς πλειοδότης θελήσει να προβεί σε οποιαδήποτε επισκευή ή ανακαίνιση του μισθίου, τα έξοδα θα βαρύνουν τον ίδιο, ο δε χρόνος επισκευής θα θεωρηθεί ως χρόνος μίσθωσης.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης