Τοπικά

Σε δημοπρασία τα τρία κυλικεία στο Κλειστό Γυμναστήριο της Κατσιμήδου

Προκηρύσσεται  δημόσια φανερή προφορική πλειοδοτική δημοπρασία ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής διεξαγωγής δημοπρασιών του Δήμου Τρικκαίων, για την εκμίσθωση  των τριών κυλικείων εντός του κλειστού Γυμναστηρίου του Δήμου Τρικκαίων, επί της οδού Κατσιμήδου τέρμα.

 

Τα Κυλικεία  βρίσκονται στο ισόγειο του κλειστού γυμναστηρίου στην οδό Κατσιμήδου τέρμα, ήτοι ισόγειο κυλικείο επιφάνειας 8,82 τ.μ, κυλικείο στο χώρο των κερκίδων στη δεξιά  πτέρυγα επιφάνειας 21,25 τ.μ και  κυλικείο στο χώρο των κερκίδων στην αριστερή πτέρυγα επιφάνειας 21,25 τ.μ.. Το   μηνιαίο μίσθωμα θα καταβάλλεται μέχρι το τέλος κάθε μισθωτικού μήνα στο Ταμείο του Δήμου Τρικκαίων ή  σε τραπεζικό λογαριασμό  του Δήμου και την ίδια ημέρα θα κοινοποιεί ο μισθωτής στο Δήμο το τραπεζικό  καταθετήριο για την έκδοση του αντιστοίχου γραμματίου είσπραξης. Η καταβολή  του  θα αποδεικνύεται  μόνο εγγράφως, αποκλειομένου  κάθε  άλλου αποδεικτικού μέσου. Η διάρκεια της εκμίσθωσης ορίζεται σε έξι (6)  έτη και τιμή εκκίνησης τα 160 €.

Πληροφορίες για τη δημοπρασία παρέχονται καθημερινά, τις εργάσιμες ημέρες από ώρες από 08:00-13:00 στο Τμήμα Αξιοποίησης Δημοτικής Περιουσίας της Διεύθυνσης Οικονομικών του Δήμου Τρικκαίων, διεύθυνση Ασκληπιού 18, ΤΚ 421 31 – Τρίκαλα, τηλέφωνο 2431351113 αρμόδιος υπάλληλος κ Νταλάση Αικατερίνη. Αντίγραφο της διακήρυξης χορηγείται ή αποστέλλεται στους ενδιαφερόμενους ύστερα πό αίτηση που υποβάλλεται στην παραπάνω διεύθυνση.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης