Ροή Τοπικά

Σε εξέλιξη ο “έρανος αγάπης” της Μητροπόλεως Τρίκκης

Σε εξέλιξη βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες ο “έρανος αγάπης” της Μητροπόλεως Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης με στόχο να ανακουφίσει τον φτωχό και τον έχοντα ανάγκη αδελφό.

 

Σε μήνυμα της Μητροπόλεως αναφέρεται:

“Αγαπητοί μας,

Γνωρίζουμε όλοι μας πολύ καλά ότι, οι άνθρωποι δίπλα μας, ειδικά στις ημέρες που ζούμε, αντιμετωπίζουν τεράστιες δυσκολίες. Η απελπισία είναι ζωγραφισμένη καθημερινά στα πρόσωπά τους και κατακυριεύει την καρδιά τους. Το γνωρίζουμε γιατί, πρώτος σταθμός τους στην αναζήτηση ελπίδας, είναι ο Ναός της περιοχής τους, η ενορία τους.

Στόχος και αγώνας των ενοριακών Φιλοπτώχων Ταμείων είναι ν’ αγκαλιάσουν όλη την τοπική κοινωνία, ώστε να συνεχίσουμε ν’ αντιμετωπίζουμε όλοι μαζί, με τρόπο μεθοδικό, τα προβλήματα που δημιουργεί η ποικιλόμορφη κρίση που βιώνουμε και ν’ αναπτύξουμε περισσότερο το προνοιακό έργο, ώστε να μην υπάρχει ούτε ένας συνάνθρωπός μας χωρίς να ‘χει εξασφαλίσει κάθε μέρα έστω κι ένα πιάτο ζεστό σπιτικό φαγητό.

Γνωρίζουν οι ευλαβείς αδελφοί μας ότι, στο σημείο αυτό η τοπική τους Εκκλησία επιτελεί σημαντικό έργο. Το γνωρίζουν γιατί, αυτή την προσπάθεια των ενοριών, πολλοί την στηρίζουν εθελοντικά, και όλοι μαζί την ενισχύουν οικονομικά. Θέλουμε όμως, αλλά και πρέπει και μπορούμε να κάνουμε όλοι μαζί κάτι ακόμα παραπάνω.

Για το λόγο αυτό στρεφόμαστε ξανά στην αγάπη σας και σας ζητούμε μια υπέρβαση αυτές τις Άγιες αλλά και δύσκολες για όλους μας μέρες!

Ξεκίνησε και θα διαρκέσει έως 18 Ιανουαρίου 2023 στα όρια της κάθε ενορίας ο Έρανος της Αγάπης, με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα για την ενίσχυση της όλης προσπάθειας για τη στήριξη των ενδεών αδελφών εκάστης ενορίας. Μην κρατήσετε την πόρτα σας κλειστή!

Σ΄ ευχαριστούμε προσωπικά για ό,τι έκανες και κάνεις καθημερινά και σε καλούμε να συνεχίσεις να το κάνεις με την καρδιά σου και με όλες σου τις δυνάμεις! Μην κλείσεις ποτέ τ’ αυτιά και την καρδιά σου στο προσκλητήριο αγάπης!

Γιατί, μόνον αν είμαστ’ όλοι μαζί, μπορούμε”!

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης