Ροή Τοπικά

Σε εξέλιξη το summer school του ΤΕΦΑΑ Τρικάλων

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το 2ο Summer School του ΤΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (πραγματοποιείται στις εγκαταστάσεις του ΤΕΦΑΑ στα Τρίκαλα)  με τίτλο «Μαθαίνω μέσα από την κίνηση». Η πρώτη εβδομάδα λειτουργίας του έφτασε στο τέλος της και από τη Δευτέρα θα αρχίσει η δεύτερη και τελευταία εβδομάδα.

 

Η ανταπόκριση των παιδιών και των γονιών τους στην πρωτοβουλία των επιστημόνων του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού να διοργανώσουν το εκπαιδευτικό αυτό πρόγραμμα ήταν για άλλη μια χρονιά πολύ μεγάλη.

 

Επίσης, πολύ μεγάλος είναι και ο ενθουσιασμός των παιδιών με το πρόγραμμα και το πλήθος δραστηριοτήτων στις οποίες συμμετέχουν όπως: αθλοπαιδιές, τοξοβολία, κρίκετ, μπάντμιντον, τέννις, TAE KWON DO, πάλη, baseball, kids athletics, boce, ρομποτική, φυσική δραστηριότητα με video games, ΚΑΡΠΑ, μουσικοκινητικά προγράμματα, παιδαγωγικά παιχνίδια, δημιουργία υγιεινού σνακ, γλυκού, παγωτού κ.α.

 

Το Σάββατο 1 Ιουλίου 2017 είναι η ημέρα αποφοίτησης των παιδιών όπου θα παραλάβουν το “πτυχίο” τους. Την ημέρα αυτή οι γονείς θα ενημερωθούν σχετικά με τις δραστηριότητες στις οποίες συμμετείχαν τα παιδιά τους, θα πάρουν τα αποτελέσματα των αξιολογήσεων που πραγματοποιήθηκαν και χρήσιμες συμβουλές άσκησης, διατροφής και υγείας. Η προσέλευση των παιδιών με τους γονείς τους θα γίνει σε 2 φάσεις: Τα παιδιά που ανήκουν στις ομάδες 1 έως και 6 θα προσέλθουν στις εγκαταστάσεις του ΤΕΦΑΑ Τρικάλων το αργότερο έως τις 9:00 ενώ τα παιδιά που ανήκουν στις ομάδες 7 έως και 12 το αργότερο έως τις 11:00.

 

Επίσης, οι γονείς θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε διάφορες δράσεις συναγωνιζόμενοι τα παιδιά τους (τοξοβολία, darts, baseball, Κρίκετ κ.α.). Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα στην ιστοσελίδα www.healthykids.gr/summerschool.

 

 

 

Με εκτίμηση

 

Δρ. Γεροδήμος Βασίλειoς

Επιστημονικά Υπεύθυνος

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης