Τοπικά

Σε στάση εργασίας σήμερα οι δάσκαλοι των Τρικάλων

Μετά το υπ΄ αριθμ. πρωτ. 237/4-12-2022, έγγραφο της Δ.Ο.Ε. με το οποίο η ομοσπονδία κήρυξε στις 15 Δεκεμβρίου στάση εργασίας από τις 11:30 η ώρα μέχρι τη λήξη του πρωινού ωραρίου, ο ΣΕΠΕ Τρικάλων κηρύσσει επιπλέον στάση εργασίας για τις 3 πρώτες ώρες του απογευματινού ωραρίου και  καλεί όλες τις συναδέλφισσες και συναδέλφους να συμμετέχουν μαζικά στην παράσταση διαμαρτυρίας που διοργανώνει  στην πλατεία Ο.Τ.Ε. την Πέμπτη, 15/12/22, στις 13:30 η ώρα.

 

 

Συνεχίζουμε – δυναμώνουμε τον αγώνα για εργασία και μισθό με αξιοπρέπεια, υπερασπιζόμαστε τα εργασιακά μας δικαιώματα και το επιστημονικό μας έργο!

Αγωνιζόμαστε για

×        Άμεση καταβολή δώρου Χριστουγέννων, επαναφορά 13ου και 14ου μισθού, αυξήσεις στους μισθούς μας, απόδοση του ΜΚ  2016 – 2017, αφορολόγητο στις 12.000€ με προσαύξηση 3.000€ για κάθε παιδί.

×        Τερματισμό της εργασιακής ομηρίας. Άμεση μονιμοποίηση όλων των νεοδιορισμένων  που συμπληρώνουν τη διετία χωρίς επιπλέον προϋποθέσεις.

×        Εξίσωση του ωραρίου των Νηπιαγωγών και των εκπαιδευτικών που υπηρετούν σε ολιγοθέσια Δημοτικά με αυτό των υπόλοιπων εκπαιδευτικών.

×        Κατάργηση των νόμων 4692/20, 4823/21 και όλο το πλαίσιο που οδηγεί στην κατηγοριοποίηση των σχολείων. Ο αυταρχισμός του Υπουργείου Παιδείας δε θα περάσει.

 

 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 

     Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

 

 

 

ΤΣΙΑΚΑΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

 

 

 

ΠΟΥΡΝΑΡΑ ΕΛΕΝΗ

 

 

 

 

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης