Τοπικά

Σε Συνεδρίαση Ειδικής Επιτροπής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ο Θ. Λιούτας

Ως εκπρόσωπος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων, συμμετείχε ο Βουλευτής Θανάσης Λιούτας στη συνεδρίαση της Ειδικής Επιτροπής για εξωτερικές παρεμβάσεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Ο ρόλος της συγκεκριμένης Ευρωπαϊκής Ειδικής Επιτροπής είναι η μελέτη όλων των ειδών των εξωτερικών παρεμβάσεων, οι οποίες μπορούν να διαταράξουν τη δημοκρατική ζωή εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης και εντός των Κρατών – Μελών της, όπως, ανάμεσα στα άλλα, μπορούν να είναι, οι καμπάνιες παραπληροφόρησης, οι κυβερνοεπιθέσεις και η παράνομη χρηματοδότηση.

 

Ο σκοπός της συγκεκριμένης, πολύ σημαντικής, συνεδρίασης ήταν να διεξαχθεί μια συζήτηση ανάμεσα στους εκπροσώπους όλων των εθνικών κοινοβουλίων σχετικά με τις καλύτερες δυνατές πρακτικές, οι οποίες θα πρέπει να σχεδιαστούν και να εφαρμοστούν ώστε να αντιμετωπιστούν οι απειλές των εξωτερικών παρεμβάσεων.

 

Ο κ. Λιούτας συμμετείχε στη συγκεκριμένη συνεδρίαση, δηλώνοντας πως πρόκειται για μια πολύ μεγάλη τιμή για εκείνον, να εκπροσωπεί την Ελληνική Κοινοβουλευτική Επιτροπή Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων στη  συγκεκριμένη συνεδρίαση, η οποία συνεδρίαση κρίνεται ως ιδιαιτέρως υψηλής σημασίας για την εξωτερική πολιτική διεθνώς και η οποία αποτελεί προετοιμασία για την προσεχή Διεθνή Σύνοδο για τη Δημοκρατία.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης