Τοπικά

Σκληρό ροκ από Αβραμόπουλο: “2 χρόνια χαμένα για το Δήμο Μετεώρων”…

Σκληρή κριτική στη Δημοτική Αρχή Αλέκου από τον επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Δήμου Μετεώρων. Με αφορμή τον απολογισμό της 2ετίας που επιχείρησε ο δήμαρχος Μετεώρων ο Λευτέρης Αβραμόπουλος σημειώνει ότι επιβεβαιώνεται πως ο Δήμος πορεύεται χωρίς όραμα και ελπίδα και υπογραμμίζει ιδιαίτερα πως ότι έργα ανακοίνωσε η δήμαρχος έγιναν από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή, την παράταξη της οποίας ηγείται-“Δύναμη Ευθύνης”-και τον αείμνηστο δήμαρχο Χρήστο Σινάνη.

 

Αναλυτικά:

“Είναι αλήθεια ότι περιμέναμε με ιδιαίτερη ανυπομονησία να ακούσουμε τον απολογισμό πεπραγμένων του δημάρχου Δήμου Μετεώρων Θοδωρή Αλέκου και της Δημοτικής Αρχής για την πρώτη διετία διακυβέρνησής τους. Ευτυχώς… υπήρξε ειλικρινής!…

Αναφερόμενος στα όσα έπραξε ο ίδιος και η Δημοτική του Αρχή από την 1η Σεπτεμβρίου του 2019 έως σήμερα στάθηκε σε όλα τα μεγάλα έργα της… προηγούμενης Δημοτικής Αρχής, έργα τα οποία δρομολόγησε, άλλα ολοκλήρωσε και άλλα παρέδωσε σχεδόν ολοκληρωμένα, ο αείμνηστος δήμαρχος Χρήστος Σινάνης και η παράταξή μας «Δύναμη Ευθύνης». Μας γεμίζει περηφάνεια το γεγονός ότι αναγνωρίζεται το έργο μας για την πόλη και τα χωριά μας, μας θλίβει όμως το γεγονός ότι η Καλαμπάκα και ο Δήμος Μετεώρων έχασε 2 πολύτιμα χρόνια, κατά τα οποία θα μπορούσε να απογειωθεί σε όλα τα επίπεδα, σε υποδομές, σε δράσεις, σε νέα έργα. Ο κ. Αλέκος μας παρουσίασε ένα μεγαλεπήβολο σχέδιο για ένταξη έργων ύψους… 23 εκ. € στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», μοιράζοντας πολλά «Θα» και «Θα», τα οποία προφανώς και δεν μπορούν να γίνουν πιστευτά. Με αόριστες αναφορές και προσπάθεια εντυπωσιασμού δεν καλύπτεται δυστυχώς η γύμνιας της Δημοτικής Αρχής.

Επιβεβαιώνεται δυστυχώς για άλλη μια φορά και μέσα από τα λόγια του ίδιου του δημάρχου ότι ο Δήμος μας πορεύεται χωρίς όραμα και χωρίς σχέδιο για το αύριο. Βαλτώνει μέρα με τη μέρα και παραμένει ουραγός των εξελίξεων, όμηρος των μικροπολιτικών διαφορών και συμφερόντων μελών ή πρώην μελών της Δημοτικής Αρχής. Τον καλούμε έστω και τώρα να αναλογιστεί τις ευθύνες του, να συνεργαστεί και να αντιληφθεί πως ο Δήμος Μετεώρων μπορεί να αλλάξει μόνο με πολλή δουλειά. Εμείς, ως «Δύναμη Ευθύνης», ως η παράταξη των μεγάλων έργων-αυτών που παρουσιάζει σήμερα ο… ίδιος ο δήμαρχος- παραμένουμε εγγυητές μιας πορείας αλλαγής στο Δήμο, πορείας ανάπτυξης και ευημερίας για όλους. Ερχόμαστε με ολοκληρωμένες προτάσεις να δώσουμε στο Δήμο Μετεώρων όσα πραγματικά του αξίζουν και να τον καταστήσουμε ξανά πρωταγωνιστή των εξελίξεων. Αποδεδειγμένα και ξέρουμε και μπορούμε.

«Δύναμη Ευθύνης»”

Διαβάστε επίσης