Τοπικά

Σμήνος από σφήκες επιτέθηκε σε Τρικαλινό δάσκαλο! Εσπευσμένα στο Νοσοκομείο

Απίστευτη περιπέτεια για τον Τρικαλινό δάσκαλο Στάθη Ευθυμίου ο οποίος το πρωί της Παρασκευής και ενώ πήγαινε στο σχολείο δέχθηκε επίθεση από σμήνος από σφήκες.

Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Τρικάλων σε κρίσιμη κατάσταση και του χορηγήθηκε αμέσως αγωγή, στην οποία ανταποκρίθηκε. Ο ίδιος σε ανάρτησή του αναφέρει:
“Σήμερα είχα μία μεγάλη περιπέτεια με την υγεία μου εξαιτίας επίθεσης που δέχτηκα από σφήκες την ώρα που πήγαινα στο σχολείο.
Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από τη καρδιά μου τον Διευθυντή, τους Γιατρούς και τους Νοσηλευτές της Α Παθολογικής Κλινικής, το προσωπικό των Εκτακτων Περιστατικών και τη Διεύθυνση του Νοσοκομείου μας. Πραγματικά μου έσωσαν τη ζωή και απέδειξαν ότι είναι άξιοι γιατροί, επαγγελματίες καταρτισμένοι και έχουν στην καρδιά τους κάτι που διδάσκω στους μαθητές μου τα 37 τελευταία χρόνια υπηρεσίας μου: Αγάπη για τον Άνθρωπο.
Θέλω ακόμη να ευχαριστήσω την κ. Σωτηρία, μητέρα μαθητών του σχολείου η οποία με μετέφερε άμεσα στο νοσοκομείο και έτσι μου έσωσε τη ζωή, ήταν η πραγματική ΣΩΤΗΡΙΑ για μένα.
Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένειά μου, τον Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, τις Συναδέλφισσες και Συναδέλφους, τις Φίλες και Φίλους για την αμέριστη συμπαράστασή σας.
Ο Θεός να σας έχει όλους καλά εσάς και τις οικογένειές σας”.

Διαβάστε επίσης