Τοπικά

Σπίτια για τους πλημμυροπαθείς εξασφάλισε ο Δήμος Τρικκαίων

Αυξάνεται η στεγαστική στήριξη του Δήμου Τρικκαίων προς τους πλημμυροπαθείς. Ο Δήμαρχος Νίκος Σακκάς εξασφάλισε άλλες 11 οικίες, προκειμένου να στεγαστούν προσωρινά σε αυτές πλημμυροπαθείς από την περιοχή του Δήμου. Οι οικίες βρίσκονται στις Εργατικές Κατοικίες της Σωτήρας.

 

Η σχετική παρέμβαση έγινε προς τον διοικητή της ΔΥΠΑ (Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης) κ. Σπύρο Πρωτοψάλτη και σε συνεργασία με την Υπουργό Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας Σοφία Ζαχαράκη. Οι σχετικές λεπτομέρειες θα γνωστοποιηθούν το επόμενο διάστημα.
Βασικός στόχος του Δήμου Τρικκαίων, η εξασφάλιση στέγης σε συμπολίτες που επλήγησαν από την πλημμύρα, για να μειωθεί το βάρος σε νοικοκυριά με κατεστραμμένες οικίες. Όπως τόνισε ο κ. Σακκάς «συνεχίζουμε να κάνουμε κάθε τι για να στηρίξουμε και στον στεγαστικό τομέα τους συμπολίτες μας που επλήγησαν. Είμαστε δίπλα τους έμπρακτα, προωθούμε άμεσες λύσεις».
Υπενθυμίζεται ότι ήδη έχει γίνει προεργασία και συνεννόηση με την κ. Ζαχαράκη για το κτήριο της πρώην κλινικής Παντελιδάκη, που επίσης εξασφάλισε ο Δήμος Τρικκαίων από το αρμόδιο Ιδρυμα που το διαχειρίζεται. Το κτήριο, με τις απαραίτητες τεχνικές αλλαγές, θα μετατραπεί σε χώρο φιλοξενίας πλημμυροπαθών.

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης