Ροή Τοπικά

Σπούδασε Ποδολογία – Ονυχοπλαστική στα Τρίκαλα

Ο Τεχνικός Αισθητικός Ποδολογίας – Καλλωπισμού νυχιών και Ονυχοπλαστικής παρέχει υπηρεσίες θεραπείας και πρόληψης προβλημάτων ποδιών, αισθητικής περιποίησης άνω και κάτω άκρων, καλλωπισμού, διακόσμησης και ζωγραφικής νυχιών, υπηρεσίες oνυχοπλαστικής και  προωθεί προϊόντα και υπηρεσίες  για τη φροντίδα και τον καλλωπισμό των άκρων και των νυχιών.

 

Ο « Αισθητικός – Ποδολογίας, Καλλωπισμού νυχιών και Ονυχοπλαστικής » είναι ένας εξειδικευμένος επαγγελματίας που απουσίαζε από τον τομέα παροχής υπηρεσιών ομορφιάς και υγείας, με αποτέλεσμα ειδικά η περιποίηση των άκρων να γίνεται από ελάχιστους επαγγελματίες του είδους, οι γνώσεις των οποίων είναι συνήθως εμπειρικές.

Άμεση επαγγελματική αποκατάσταση

Στο ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΙΕΚ, οι σπουδαστές ποδολογίας – ονυχοπλαστικής πραγματοποιούν πρακτική άσκηση, από τον 1ο κιόλας χρόνο. Το γραφείο σταδιοδρομίας του Θεσσαλικού Ιεκ, έχοντας αναπτύξει ένα τεράστιο δίκτυο επαγγελματικών και εταιρικών επαφών, διευκολύνει και επιτρέπει την άμεση επικοινωνία των σπουδαστών με τα μεγαλύτερα studio καλλωπισμού νυχιών, ινστιτούτα αισθητικής κ.α.

 

Διαβάστε επίσης