Τοπικά

Στα Τρίκαλα ο Γερουλάνος. Ποιους είδε-τι είπε (video-φώτο)

Ο Παύλος Γερουλάνος μίλησε το μεσημέρι της Πέμπτης σε πολιτική συγκέντρωση στα Τρίκαλα. Στελέχη του ΚΙΝ.ΑΛ. και υποστηρικτές  του βρέθηκαν αφενός για να δηλώσουν τη στήριξή τους στον υποψήφιο πρόεδρο του κόμματος, αφετέρου για να ακούσουν τις θέσεις του.

 

Η Ελλάδα έχει άμεση ανάγκη από ένα διαφορετικό παραγωγικό μοντέλο του οποίου θεμέλιο είναι η αποκέντρωση της εξουσίας” είπε ο πρώην υπουργός, τον οποίο προλόγισε η γραμματέας του  κόμματος στα Τρίκαλα Λώρεν Κασσοπούλου “πρέπει να απελευθερωθούν οι δυνάμεις της χώρας από το κεντρικό πολιτικό σύστημα που αυτή τη στιγμή μας καταδυναστεύει».

Ο Παύλος Γερουλάνος ζήτησε από τους παρευρισκόμενους να συμμετάσχουν μαζικά στις εσωκομματικές εκλογές διεκδικώντας ρόλο και λόγο στην πορεία της παράταξης και της χώρας:

«Οι αποφάσεις παίρνονται από εκείνους που συμμετέχουν στις κάλπες. Εκείνοι καθορίζουν την Ιστορία και έχουμε την ευκαιρία αλλά και την ευθύνη να πάρουμε την ιστορία της παράταξης και της χώρας στα χέρια μας. Οι εκλογές της 5ης και της 12ης Δεκεμβρίου είναι πολύ κρίσιμες και αυτό διότι οι πολίτες βλέπουν το Κίνημα Αλλαγής ως πυρήνα ελπίδας. Και αυτό γιατί εμείς έχουμε τη δυνατότητα να μιλήσουμε για τα πραγματικά προβλήματα και να δώσουμε λύσεις ρεαλιστικές και ελπιδοφόρες. Γιατί διεκδικούμε την εξουσία, όχι για την οικειοποιηθούμε αλλά για να την φέρουμε κοντά στον πολίτη. Η χώρα προχωρά σε μια πάρα πολύ επικίνδυνη κατεύθυνση. Οι μόνοι που μπορούμε να πούμε, σταματήστε τώρα και αλλάξτε πορεία, είμαστε εμείς ως Κίνημα Αλλαγής».

 

 

Διαβάστε επίσης