Τοπικά

Στην Philoxenia ο νέος Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Θεσσαλίας

Στην Philoxenia έλαβε το βάπτισμα του πυρός ο νέος Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού από την αρχή του χρόνου στη Περιφέρεια Θεσσαλίας Γιάννης Αναστασίου, ο οποίος είχε την ευκαιρία επισκεφτει το περίπτερο της Περιφέρειας στην Έκθεση και να συναντηθεί με την ηγεσία τού Υπουργείου Τουρισμού και τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας.

 

Σε ανάρτησή του σημείωσε, ” Με ικανοποίηση διαπίστωσα πως τόσο η Υπουργός Όλγα Κεφαλλογιάννη, όσο και η Πρόεδρος του ΕΟΤ Άντζελα Γκερέκου, επιζητούν στενή συνεργασία με την νέα Περιφερειακή Αρχή τον Δημήτρη Κουρέτα και την Θεσσαλία μας, ενώ έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την επόμενη ημέρα για το πληγωμένο Πήλιο.
Η επίσκεψη μου δε, στα περίπτερα της Περιφέρειας Θεσσαλίας, του Βόλου με το Πήλιο και της Σκιάθου, μου έδωσε την δυνατότητα να γνωρίσω τους ανθρώπους που υποστηρίζουν το τουριστικό προϊόν της Θεσσαλίας και να επισημάνω προς όλους, ότι η συνεργασία μας θα είναι στενή, διαρκής, για τον κοινό στόχο της τουριστικής ανάπτυξης της περιοχής μας. Τους ευχαριστώ όλους για την θερμή υποδοχή’.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης