Ροή Τοπικά

Στη μάχη με τον σεισμό ο πρόεδρος και οι μηχανικοί του ΤΕΕ

Εξαιρετικά μεγάλη βοήθεια παρέχουν στις αρμόδιες υπηρεσίες οι μηχανικοί των Τρικάλων.

Όπως καταγράφει το trikalavoice.gr το τελευταίο 24ωρο και ήδη από την εκδήλωση του μεγάλου σεισμού των 6 Ρίχτερ έθεσαν τους εαυτούς τους στη διάθεση του Υπουργείου Υποδομών, της Περιφέρειας και των Δήμων.

Ο ίδιος ο πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής Τρικάλων του ΤΕΕ Κ.Δ. Θεσσαλίας Νίκος Λιάκος είχε αμέσως επικοινωνία με τον αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη και τους τέσσερις δημάρχους του Νομού, σε μια προσπάθεια να υπάρξει ο καλύτερος δυνατός συντονισμός.

Ήδη την Τετάρτη κλιμάκιο μηχανικών του ΤΕΕ Τρικάλων με την τεχνική υπηρεσία του Δήμου Τρικκαίων και την αρμόδια αντιδήμαρχο Β. Μητσιάδη πραγματοποίησαν ελέγχους των γεφυρών της πόλης. Την Πέμπτη Κλιμάκιο μηχανικών ενεργούσε στο Δήμο Μετεώρων σε συνεργασία με την τεχνική υπηρεσία και σε ορεινά χωριά με σκοπό την αποτίμηση της κατάστασης σε κτίρια της περιοχής. Επίσης κλιμάκια μηχανικών με επικεφαλής τον ίδιο τον πρόεδρο Νίκο Λιάκο σε συνεργασία με τον Δήμο Φαρκαδονας και την τεχνική υπηρεσία του Δήμου Φαρκαδόνας πραγματοποίησαν ελέγχους σε σχολικές μονάδες της περιοχής Ζάρκο- Φαρκαδόνα σχετικά με την καταλληλότητά τους.

«Παραμένουμε σε συνεχή επαφή με όλους τους φορείς του Νομού, Δημους τεχνικές υπηρεσίες και περιφέρεια , τον κ. Αβραμόπουλο συντονιστή πολιτικής προστασίας αλλά και την ΚΤΥΠ με σκοπό την υποστήριξη όπου αυτή είναι δυνατή» δηλώνει ο Ν. Λιάκος στο trikalavoice.gr.

Διαβάστε επίσης