Τοπικά

Στη Μεσοχώρα ο Γιάννης Χάιδος

Συνεχίζει τις περιοδείες του στα ορεινά χωριά των Τρικάλων ο περιφερειακός σύμβουλος και εν δυνάμει υποψήφιος βουλευτής Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Χάιδος.

 

Την Τρίτη βρέθηκε στη Μεσοχώρα. Όπως έλεγε “εξαιτίας του μεγάλου μεγέθους του νυν Δήμου τα χωριά του ορεινού όγκου βιώνουν την αδυναμία και την εγκατάλειψη για ανεύρεση άμεσων λύσεων των προβλημάτων τους…
Σε συζήτησή που είχα με τους κατοίκους, μου αναφέρθηκαν προβλήματα που αφορούν κυρίως το οδικό δίκτυο αλλά και τα σχέδια περιφέρειας και δήμων της περιοχής των Τρικάλων να προχωρήσουν την κατασκευή γεοπάρκου . Δυστυχώς ο Δήμος Πινδαίων δεν περιλαμβάνεται στα σχέδια και αυτό είναι κάτι που δημιουργεί εύλογες απορίες στους κατοίκους και αναζητούν απαντήσεις. Άκουσα με προσοχή όσα μου μετέφεραν και δεσμεύτηκα τα προβλήματά τους να μεταφερθούν προς συζήτηση στο Περιφερειακό συμβούλιο, για να βρεθούνε οι αναγκαίες λύσεις. Είμαι δίπλα τους και θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για να βιώνει ο πανέμορφος ορεινός μας όγκος όσα του πρέπουν και του αξίζουν”!

Διαβάστε επίσης