Ροή Τοπικά

Στις 17 Ιουνίου η μεγάλη εκδήλωση από την Ακαδημία Χορού Τρικάλων

Μια σκηνή θεάτρου σκοτεινή. Τα φώτα σβηστά. Οι θέσεις των θεατών κενές. Ένας παραγωγός με μεγάλες βλέψεις. Ένας σκηνοθέτης εκκεντρικός… ένας βοηθός σκηνοθέτη στον δικό του κόσμο. Μια περιοχή που ζει από την καλλιτεχνική επιτυχία. Μπορούν όλα αυτά να ανατραπούν; μπορούν όλα αυτά να δημιουργήσουν μια περιπετειώδη ιστορία που θα οδηγήσει σε αίσιο τέλος;; μπορεί μια αναγγελία casting να ταράξει τα δεδομένα που υπήρχαν μέχρι τότε για το θέατρο; Η Ακαδημία Χορού Τρικάλων σας προσκαλεί στις 17 Ιουνίου στο Δημοτικό υπαίθριο Θέατρο (Φρούριο) να παρακολουθήσετε την μουσικοχορευτική παράσταση ‘ The casting’.       Μια τεράστια   και συλλογική προσπάθεια είναι σε πλήρη εξέλιξη..  θέλουμε  να ευχαριστήσουμε  όλους τους συνεργάτες   και φίλους που είμαστε σε καθημερινή επικοινωνία με σκοπό να επιτύχουμε ένα άρτιο αποτέλεσμα με δυνατές χορευτικές και όχι μόνο στιγμές που θα καθηλώσει    τους   θεατές ..  Πάνω από 300 χορευτές ερασιτέχνες όλων των ηλικιών αλλά και επαγγελματίες  θα βρίσκονται στη σκηνή για να δημιουργήσουν ένα φαντασμαγορικό υπερθέαμα αντάξιο της συνολικής χορευτικής εικόνας της Ακαδημίας Χορού Τρικάλων!  Την παράσταση πλαισιώνουν οι κορυφαίοι ηθοποιοί Θανάσης Βισκαδουράκης και Βασίλης Γιακουμάρος σε ρόλους έκπληξη !

Η προετοιμασία όλων των χορευτών είναι εντατική και οι πρόβες συνεχείς, προκειμένου να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και να ανταποκριθούμε σε ένα φαντασμαγορικό show υψηλών απαιτήσεων.

Σκηνοθετική επιμέλεια αναλαμβάνει ο πολυτάλαντος  Θανάσης Βισκαδουράκης  δίνοντας επιπλέον κύρος στη κορυφαία αυτή  εκδήλωση.

Καλλιτεχνική επιμέλεια εκδήλωσης Γιούλια Πεταράκη , Σταύρος Σούλιος.

 

● Σύντομα θα ανακοινωθούν οι χορηγοί που στηρίζουν καθοριστικά την  φετινή προσπάθεια.

 

Ένα casting διαφορετικό από τα άλλα πολλά υποσχόμενο και άκρως περιπετειώδες! Σ αυτό το casting όλα είναι πιθανά! Εσείς θα λείπετε;

 

Διαβάστε επίσης