Ροή Τοπικά

Στον δήμαρχο οι εστιάτορες των Τρικάλων

Τα μέτρα στήριξης στους επιχειρηματίες της εστίασης την περίοδο της πανδημίας, από την Αυτοδιοίκηση γενικά και τον Δήμο Τρικκαίων ειδικά, συζήτησε με εκπροσώπους τους ο Δήμαρχος Τρικκαίων και πρόεδρος της ΚΕΔΕ.
Ο Δημήτρης Παπαστεργίου συναντήθηκε με επιχειρηματίες που εκπροσωπούσαν τον Σύλλογο Εστιατορίων – Fast Food (ο πρόεδρος κ. Ν. Παπαευθυμίου) και τους επιχειρηματίες της περιοχής των «μανάβικων» ( ο κ. Παν. Κούτσικος) στο Δημαρχείο, το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2021.
Ενημέρωσε, μάλιστα, ότι σύντομα ολοκληρώνεται η επεξεργασία των στοιχείων για την απαλλαγή τρικαλινών επιχειρηματιών, από δημοτικά Τέλη και τη μείωση τέλους κοινοχρήστων χώρων. Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία της ΚΕΔΕ αφορούσε το διάστημα μέχρι τέλος του 2020. Όμως για τον Δήμο Τρικκαίων, όπως επεσήμανε ο κ. Παπαστεργίου, είναι στις σκέψεις της δημοτικής αρχής, η εξέταση της τροποποίησης του τιμήματος για τα τέλη κατάληψης κοινόχρηστων χώρων.
Οπως σημείωσε ο κ. Παπαστεργίου, η στήριξη των επιχειρηματιών της εστίασης είναι ένα γενικότερο ζήτημα, αλλά κάθε Δήμος προσπαθεί να στηρίξει την τοπική οικονομία με τις λύσεις που είναι εφικτές.
Επίσης ο Δήμαρχος Τρικκαίων αναφέρθηκε σε συνεργασία για την περιοχή «μανάβικων» Ηδη, στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Τρικκαίων και καταστηματάρχες συνεργάζονται για τη βελτίωση των υποδομών και τις αναγκαίες παρεμβάσεις που θα μπορέσουν να γίνουν στην περιοχή.
Στη συζήτηση τέθηκαν επίσης ειδικότερα θέματα και προβλήματα που αφορούν τις επιχειρήσεις εστίασης την περίοδο της πανδημίας .

trikalavoice.gr

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τα Τρίκαλα, τη Θεσσαλία, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο trikalavoice.gr

Ακολουθήστε το trikalavoice.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το trikalavoice.gr στο  Instagram και δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες από τα Τρίκαλα και την Ελλάδα.

Διαβάστε επίσης
NEWSLETTER

Ενημερωθείτε πρώτοι για τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και παρασκήνιο