Τοπικά

Στον Μιχαλάκη η γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της ΝΔ

Μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα επίσκεψη είχε το πρωί της Πέμπτης στο γραφείο του, ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης. Τον Αντιπεριφερειάρχη επισκέφτηκε η Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Νάτσιου, συνοδευόμενη από τον Συντονιστή της Γραμματείας Θωμά Τσιούκα και τον Περιφερειακό Συντονιστή Θεσσαλίας Αλέξανδρο Τσάτσο.

 

 

Στη συνάντηση ήταν παρόντες και ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Τρικάλων της ΝΔ Κώστας Τρέλλης και οι Αντιπρόεδροι Γιώργος Καρανάσιος και Χρήστος Τρικάλης.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης η κ. Νάτσιου σημείωσε πως η κοινωνική αλληλεγγύη και τα ανθρώπινα δικαιώματα, αποτελούν βασική προτεραιότητα για την κυβέρνηση και τη Νέα Δημοκρατία, κάνοντας αναφορά στο κυβερνητικό έργο που έχει υλοποιηθεί μέχρι σήμερα, αλλά και τις δράσεις του κόμματος.

Από την πλευρά του, σε δήλωσή του ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων τόνισε πως «Είχα την χαρά μίας πολύ ενδιαφέρουσας συνάντησης με τη Γραμματέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης της ΝΔ και τους Συντονιστές της Γραμματείας, κατά την οποία αναπτύξαμε τις σημαντικές κυβερνητικές παρεμβάσεις ενίσχυσης και στήριξης των πολιτών που έχουν ανάγκη, αλλά και τις δράσεις της ΝΔ προς αυτή την κατεύθυνση. Παράλληλα, είχα την ευκαιρία να αναπτύξω και τις πολύ σημαντικές παρεμβάσεις και έργα της Περιφέρειας Θεσσαλίας και της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, με στόχο την ανακούφιση των συμπολιτών μας που βρίσκονται σε δύσκολη θέση. Πρόκειται για ένα έργο συνεχές, με κρίσιμο κοινωνικό αντίκτυπο, που καλύπτει ένα ευρύ φάσμα αναγκών.

Ασφαλώς, η προσπάθειά μας δεν σταματά εδώ, αλλά εκμεταλλευόμενοι τα χρηματοδοτικά εργαλεία των αρμόδιων υπουργείων, συνεχίζουμε να προγραμματίζουμε νέες δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης προς όφελος των αδύναμων στρωμάτων της κοινωνίας».

Ετικέτες

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης