Τοπικά

Στον υπουργό Δικαιοσύνης ο Μικέλης Χατζηγάκης

Ο Μικέλης Χατζηγάκης συναντήθηκε σήμερα με τον Υπουργό Δικαιοσύνης, Κ. Τσιάρα, ώστε να ενημερωθεί για ζητήματα που άπτονται του δικαστικού και δικηγορικού κλάδου.

Ο νεαρός Χατζηγάκης που επέστρεψε στο Υπουργείο όπου έκανε σημαντικές τομές κατά τη διετή θητεία (2007-2009) του ο πατέρας του Σωτήρης Χατζηγάκης, έθεσε επίσης το ζήτημα της άμεσης σύνδεσης του Δικαστικού Μεγάρου Τρικάλων στο δίκτυο φυσικού αερίου κάτι το οποίο ο υπουργός δεσμεύτηκε να υλοποιήσει.

“Σήμερα είχα την ευκαιρία να συναντήσω τον Υπουργό Δικαιοσύνης, κ. Τσιάρα” σχολίασε ο Μικέλης Χατζηγάκης μετά το πέρας της συνάντησης “και ενημερώθηκα για τις σημαντικές δράσεις του Υπουργείου, όπως η μεταρρύθμιση του θεσμού της διαμεσολάβησης, η επιτάχυνση της δικαιοσύνης μέσω της προώθησης του ψηφιακού μετασχηματισμού της δικαιοσύνης, το νομοσχέδιο για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά (μαζί με το Υπ.Οικ), και ο εκσυγχρονισμός του οικογενειακού δικαίου που σύντομα θα ψηφιστεί. Επίσης, έθεσα στον Υπουργό ζητήματα που αφορούν και τα τοπικά θέματα όπως η σύνδεση του Δικαστικού Μεγάρου Τρικάλων στο δίκτυο φυσικού αερίου. Θέλω, όμως, να πω και κάτι άλλο. Εκτός από το έργο που επιτελεί στο υπουργείο, έχω μεγάλη εκτίμηση στον Κώστα Τσιάρα και σαν πολιτικό. Άνθρωπος με ηθικές αρχές, άνθρωπος ουσίας και χαμηλών τόνων, που αποφεύγει την πολιτική του lifestyle και της υπερπροβολής δίνοντας έμφαση στην παραγωγή έργου. Και στην πολιτική τα έργα και οι πράξεις είναι πάντα πιο ηχηρές από τα λόγια. Μακάρι να υπήρχαν και άλλοι σαν τον Κώστα Τσιάρα στην Βουλή”.

Διαβάστε επίσης