Τοπικά

Στο Επιμελητήριο ο Σιμορέλης. Ζήτησε πρωτοβουλίες στήριξης του πρωτογενούς τομέα

Συνάντηση και συνεργασία με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Τρικάλων κ. Γιαγιάκο είχε την Τετάρτη ο Χρήστος Σιμορέλης με αντικείμενο την ανάπτυξη του Πρωτογενούς τομέα της οικονομίας στο Νομό.

 

Ο κ. Γιαγιάκος διαβεβαίωσε τον κ. Σιμορέλη ότι το Επιμελητήριο ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για την ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας και τον ενημέρωσε για τα προγράμματα ενίσχυσης της γεωργίας και της κτηνοτροφίας.

Από την πλευρά του ο κύριος Σιμορέλης, ως εκφραστής της πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, υπογράμμισε ότι υπάρχουν πολύ μεγάλα περιθώρια οικονομικής βελτίωσης του Πρωτογενούς τομέα και τόνισε την ανάγκη να υπάρξει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για την δημιουργία καινοτόμων και βιώσιμων επιχειρήσεων πού θα αξιοποιήσουν τις σύγχρονες τεχνολογικές δυνατότητες. Αν υπάρξει πολιτική βούληση για γενναία χρηματοδότηση από εθνικούς πόρους ή από το ευρωπαϊκό Ταμείο Ανάκαμψης είναι δυνατή η δημιουργία ενός δυναμικού τοπικού δικτύου παραγωγής και κατανάλωσης ποιοτικών προϊόντων που θα είναι τονωτική ένεση για την οικονομία του νομού Τρικάλων. Ο κύριος Σιμορέλης δεσμεύτηκε να συνεργαστεί με το Επιμελητήριο και να βοηθήσει κάθε προσπάθεια που κινείται προς  αυτές τις κατευθύνσεις.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης