Ροή Τοπικά

Στο NETFLIX η ταινία που γυρίστηκε στα Τρίκαλα

Το NETFLIX εξασφάλισε τα αποκλειστικά δικαιώματα της ταινίας Born to Be Murdered του Luca Guadagnino (Call me By Your Name) η οποία γυρίστηκε τον Φεβρουάριο του 2019 στα Τρίκαλα.

Στην ταινία πρωταγωνιστεί ο ηθοποιός John David Washington (Tenet) και βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο του Dennis Allan που περιγράφει την περιπέτεια ενός ζευγαριού που μπλέκεται σε μια βίαιη συνομωσία με τραγικές συνέπειες.

Το Born to Be Murdered γυρίστηκε στην Ελλάδα και εκτός από την πόλη των Τρικάλων που είχε μετατραπεί για μια βδομάδα σε «ανοιχτό κινηματογραφικό στούντιο», γυρίσματα έγιναν επίσης στα Μετέωρα, στην Καλαμπάκα, στην Αθήνα και στα Ζαγοροχώρια. Το καστ συμπληρώνουν οι Alicia Vikander, Vicky Krieps και Boyd Holbrook, συμμετέχουν επίσης Έλληνες ηθοποιοί, ενώ… πέρασμα έκαναν δεκάδες Τρικαλινοί ως κομπάρσοι.  Η ημερομηνία κυκλοφορίας δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή αλλά θα διατεθεί εντός του 2021.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο πως περιέγραφαν την εμπειρία τους κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων στην κάμερα του trikalavoice.gr δυο εκ των Τρικαλινών που συμμετέχουν στην ταινία, οι Θωμάς Χαχάμης και Δημήτρης Μπουλογεώργος, καθώς και φωτογραφικά στιγμιότυπα από τα γυρίσματα:

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης