Τοπικά

Συγκλονισμένος ο Μιχαλάκης από το θάνατο των δυο πιλότων του Canader

Συγκλονισμένος ο Χρήστος Μιχαλάκης από το θάνατο των δυο πιλότων του Canader, καθώς και ο ίδιος έχει χάσει αδελφό, τον Κωνσταντίνο, πιλότο της Πολεμικής Αεροπορίας, πριν 30 χρόνια.

 

Αναλυτικά:

Δύο Παλικάρια, δύο Ήρωες, έπεσαν στο καθήκον. Δύο νέοι άνθρωποι με όνειρα, γεμάτοι ζωή, δεν δείλιασαν μπροστά στις φλόγες, όπως είχαν κάνει άπειρες φορές μέχρι τώρα, δείχνοντας το σθένος και την απαράμιλλη αίσθηση του καθήκοντος που τους διέκρινε.
Οι δύο ιπτάμενοι του Canadair που κατέπεσε ενώ συμμετείχε σε κατάσβεση πυρκαγιάς στην Κάρυστο, θα μείνουν χαραγμένοι στη μνήμη μας ως παραδείγματα Ανδρείας και αυταπάρνησης, με την απώλειά τους να κάνει φτωχότερη την κοινωνία και να μας γεμίζει θλίψη.
Είμαστε ευγνώμονες σε όλους εκείνους που προστατεύουν τους αιθέρες, σε όλους εκείνους που με περίσσεια δύναμη ψυχής, δίνουν τη μάχη με τις φλόγες, για τον συνάνθρωπο και την Πατρίδα.
Είμαστε ευγνώμονες στον Σμηναγό Χρήστο Μουλά 34 ετών και τον Ανθυποσμηναγό Περικλή Στεφανίδη 27 ετών και έχουμε χρέος ως κοινωνία να μην τους ξεχάσουμε.
Στη μνήμη μας, στην ψυχή μας, θα παραμείνουν για πάντα ΑΘΑΝΑΤΟΙ.
Χρήστος Μιχαλάκης
Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης