Τοπικά

Συλλυπητήρια μηνύματα για το θάνατο του Γιώργου Γώγου

Συλλυπητήρια μηνύματα για το θάνατο του Γιώργου Γώγου.

 

Αναλυτικά:

Η ΔΕΕΠ Τρικάλων ΝΔ εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη και οδύνη της για την αδόκητη απώλεια του Γιώργου Γώγου.

Ένας άνθρωπος που αγάπησε και πρόσφερε στον τόπο του, που υπηρέτησε επί σειρά ετών με αφοσίωση το θεσμό της Αυτοδιοίκησης, ένας αγωνιστής και ακούραστος εργάτης της ΝΔ που βρέθηκε για χρόνια στη θέση του Προέδρου της τοπικής οργάνωσης Πύλης του κόμματος.

Θα μας λείψει η καλοσύνη του, η συνέπειά του, η αφοσίωσή του, η σεμνότητα και η ανιδιοτέλειά του. Θα μας λείψει η ανθρωπιά και η φιλία του. Θα τον θυμόμαστε πάντα με εκτίμηση και σεβασμό.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του.

ΔΕΕΠ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΝΔ

Ο συνδυασμός «Πύλης Όραμα» και ο επικεφαλής του Θεόδωρος Χήρας,  εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του θανόντος  Γεωργίου Γώγου υπάλληλου του δήμου Πύλης, για τον αιφνίδιο θάνατο του.  Ας ηρεμήσει η ψυχή του με ειρήνη.  

 Ο επικεφαλής   Θεόδωρος Π. Χήρας 

Από χθες ο Δήμος Πύλης είναι φτωχότερος. Το άγγελμα της απώλειας του φίλου και συγγενή Γιώργου Γώγου, γέμισε με απέραντη θλίψη, όλους όσους τον γνωρίζαμε. Έφυγε ένας άνθρωπος που υπηρέτησε επί σειρά ετών, με αγάπη, χαμόγελο και καλοσύνη την τοπική αυτοδιοίκηση. Ένας άνθρωπος που παρά το γεγονός ότι ήταν μόνιμος υπάλληλος του Δήμου, ήταν πάντα με τον τρόπο του πρωταγωνιστής των εξελίξεων. Ένας άνθρωπος-πρότυπο οικογενειάρχη, ευγενικός, δοτικός και εργατικός που οποιοσδήποτε και να του ζητούσε βοήθεια, ποτέ δεν εισέπραττε άρνηση.

Εκ μέρους της παράταξης “Πύλη ΑΞΙΩΝ”, εκφράζουμε τα θερμά και ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια. Ο Θεός να τους δώσει δύναμη για να απαλύνει τον πόνο…

Αγαπητέ μας  Γιώργο είναι δύσκολη η στιγμή του αποχαιρετισμού…είμαι σίγουρος όμως, ότι μας βλέπεις από εκεί ψηλά και χαμογελάς, όπως έκανες πάντοτε.

Καλό Παράδεισο…

Ο Επικεφαλής της Ελάσσονος  Αντιπολίτευσης Δήμου Πύλης

Βαλάντης Τσιούτσιας

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης