Τοπικά

Συνάντηση Θοδωρή Χήρα με τον υπουργό Ανάπτυξης Κώστα Σκρέκα

Συνάντηση με τον Υπουργό Ανάπτυξης κ. Κώστα Σκρέκα είχε ο υποψήφιος Δήμαρχος Πύλης και επικεφαλής του συνδυασμού «Πορεία στο Μέλλον» κ. Θοδωρής Χήρας.

Συζήτησαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή της Πύλης, με τον κ. Χήρα να κάνει εκτενή και λεπτομερή περιγραφή αυτών στον κ. Υπουργό, αναπτύσσοντας ταυτόχρονα το όραμά του για τον Δήμο και το αναπτυξιακό μοντέλο που επιβάλλεται να εφαρμοστεί στην τοπική οικονομία, προκειμένου να αντιστραφεί η παρακμιακή τροχιά της περιοχής και ειδικά του ορεινού όγκου.
Ιδιαίτερη αναφορά έγινε από τον επικεφαλής του συνδυασμού “Πορεία στο Μέλλον”, στα έργα και τις παρεμβάσεις που απαιτούνται στον Δ. Πύλης, για να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής των κατοίκων και να επιτευχθεί το επιθυμητό αναπτυξιακό αποτέλεσμα.
Τέλος ο κ. Χήρας ευχαρίστησε τον κ. Σκρέκα για την διαρκή και αμέριστη αρωγή του στην επίλυση των ζητημάτων που απασχολούν τους κατοίκους του Δήμου Πύλης, τονίζοντας ότι… << η παρουσία σας σε ένα τόσο νευραλγικό και κρίσιμο Υπουργείο αποτελεί ευτύχημα για τον τόπο και ευελπιστώ σε μια αγαστή και εποικοδομητική συνεργασία στο μέλλον >>.
Ετικέτες

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης