Τοπικά

Συνάντηση του βουλευτή Θ. Λιούτα με τον υφυπουργό Αθλητισμού

Με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, συναντήθηκε ο βουλευτής της ΝΔ, Θανάσης Λιούτας.

Στη συζήτηση, η οποία πραγματοποιήθηκε, ο βουλευτής Τρικάλων έθεσε στον κ. Αυγενάκη, το ζήτημα της εκπόνησης μιας στρατηγικής στον Νομό Τρικάλων, με επίκεντρο την ανάπλαση της περιοχής, μέσω της οικοδόμησης σύγχρονων αθλητικών υποδομών.

Ειδικότερα, ο κ. Λιούτας περιέγραψε στον Υφυπουργό την ανάγκη για την υλοποίηση ενός προπονητικού κέντρου υψηλών προδιαγραφών στον Δήμο Πύλης.

“Πρόκειται για ένα σχέδιο”, δήλωσε ο κ. Λιούτας,  “το οποίο αναμένεται να ωθήσει την οικονομική ανάπτυξη της περιοχής και συνολικά του νομού. Συγκεκριμένα η υψηλή αισθητική και ο σχεδιασμός του, με βάση τις προδιαγραφές αντίστοιχα μεγάλων αθλητικών πάρκων της Ευρώπης, θα αυξήσουν έντονα τις τουριστικές ροές και θα προσφέρουν μια μοναδική πηγή αθλητισμού και αναψυχής για την τρικαλινή κοινωνία”.

Ο κ. Αυγενάκης, με τη σειρά του, διαβεβαίωσε τον τρικαλινό βουλευτή ότι, «η συνεργασία μας θα είναι στενή, όπως στενή είναι και με τον Δήμο Πυλής. Θα αναζητήσουμε τροπους χρηματοδότησης αλλά και ενίσχυσης κάθε πρωτοβουλίας ανάπτυξης του Αθλητικού τουρισμού που είμαι βέβαιος ότι μπορεί να πρωτοστατήσει η περιοχή σας

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης