Τοπικά

Συνέντευξη Μπουτίνα: “Γιατί οι Σέρβοι επιλέγουν τη Θεσσαλία για τις διακοπές τους”

Συνέντευξη στο TravelDailyNews Greece & Cyprus για την τουριστική διασύνδεση της Ελλάδας – Σερβίας παραχώρησε ο Γιάννης Μπουτίνας, αντιπεριφερειαρχής Τουρισμού στην Περιφέρεια Θεσσαλίας.

 

Η τελετή έναρξης της 44ης Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού και της 18ης Διεθνούς Έκθεσης Ξενοδοχειακού και Εξοπλισμού Εστίασης HORECA-EQUIPMENT πραγματοποιήθηκε στην Έκθεση του Βελιγραδίου, στα τέλη του προηγούμενου μήνα.

Εκεί συμμετείχε και η περιφέρεια Θεσσαλίας, διοργανώνοντας ένα μοναδικό workshop για Θεσσαλούς και Σέρβους τουριστικούς πράκτορες. Στόχος του εν λόγω workshop ήταν η περαιτέρω ανάπτυξη της σερβικής αγοράς προς τους προορισμούς της Θεσσαλίας.

Μιλώντας στο TravelDailyNews Greece & Cyprus, ο αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού της Π.Ε. Θεσσαλίας, Γιάννης Μπουτίνας ανέφερε: «Οι Σέρβοι δείχνουν την αγάπη τους για την Ελλάδα και για την Θεσσαλία. Σε όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού οι Θεσσαλοί προορισμοί γεμίζουν από Σέρβους τουρίστες. Σύμφωνα με σχετική έρευνα της περιφέρειας, οι Σέρβοι από 30 έως 50 ετών αναζητούν εναλλακτικές μορφές τουρισμού. Αυτός ήταν ο σκοπό της παρουσίασης να τους δείξουμε νέους προορισμούς, να δυναμώσουμε το κοινό στους ήδη δημοφιλείς».

Τέλος, ο αντιπεριφερειάρχης στάθηκε στην τουριστική καμπάνια της Θεσσαλίας για το Πάσχα. Τόνισε δε, ότι οι χριστιανοί Σέρβοι μπορούν να απολαύσουν ένα κατανυκτικό Πάσχα σε πολλούς προορισμούς, όπως τα Μετέωρα.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης