Τοπικά

Συναντήσεις της Διευθύντριας Β/θμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων

Στο γραφείο της Διευθύντριας  Δ.Ε. Τρικάλων, κας Ελένης Μαρίνας Ξυνοπούλου, προσήλθε, έπειτα από πρόσκληση,  η κα. Παπαστεργίου Δήμητρα, Ψυχολόγος και στέλεχος του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Φαρκαδόνας. Το  ενδιαφέρον της Διευθύντριας  για επαφή και επικοινωνία με τις τοπικές αρχές  στο πλαίσιο συνεργασίας που αποβλέπει στη βελτίωση της εκπαίδευσης θεωρείται έμπρακτο και αναμφισβήτητο, καθώς  στις λίγες μέρες από την ανάληψη των νέων της καθηκόντων έχει συναντηθεί και συζητήσει με τους περισσότερους  ιθύνοντες της περιοχής μας .  Υπό αυτό το πρίσμα πραγματοποιήθηκε και σήμερα η συνάντησή της με την κα. Παπαστεργίου. Πρόκειται για μία συνάντηση δικτύωσης, όπως τη χαρακτήρισε η κα. Παπαστεργίου, με σκοπό να δημιουργηθεί ένας δίαυλος επικοινωνίας του Κέντρου Κοινότητας με τη Δ.Δ.Ε. Τρικάλων.  Αυτό θα διευκολύνει την ενημέρωση των σχολείων της περιοχής σχετικά με τις ερευνητικές δράσεις του Κέντρου Κοινότητας  που τελούνται υπό την αιγίδα της Δ.Ε. Τρικάλων.

Τέτοιες δράσεις αφορούν σε θέματα υγείας και πρόνοιας, επαγγελματικού προσανατολισμού, περιβαλλοντικού ενδιαφέροντος  που, αν μη τι άλλο, αφορούν και τους μαθητές. Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου φαρκαδόνας έχει πλούσιο ιστορικό στη διοργάνωση των ανωτέρω, η οποία γίνεται με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό. Η διευθύντρια ευχαρίστησε την κα. Παπαστεργίου για την άμεση απάντησή της στην πρόσκληση, χαιρέτισε με ενθουσιασμό την έναρξη της συνεργασίας τους και υποσχέθηκε την αμέριστη αρωγή της στις μελλοντικές δράσεις.

«Όποια προσπάθεια γίνεται προς την κατεύθυνση να έχει το σύγχρονο σχολείο άνοιγμα προς την κοινωνία χαίρει της πλήρους αποδοχής και συμπαράστασής μου», δήλωσε η κα. Ξυνοπούλου και ευχήθηκε και για άλλες συνεργασίες  στο μέλλον.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης