Τοπικά

Συναυλία για το φεγγάρι, απόψε στο Φρούριο

Την Τρίτη 4 Αυγούστου στις 9:30 το βράδυ , το «Μουσείο Τσιτσάνη» σε συνεργασία με την Εφορία Αρχαιοτήτων Τρικάλων παρουσιάζουν τη μουσική παράσταση «Όταν σου λέω … φεγγάρι , να βγαίνεις»,  με τραγούδια, ποιήματα και κείμενα για το Αυγουστιάτικο φεγγάρι, σε σκηνοθετική επιμέλεια Χρ. Χαλβατζάρα.

Τραγούδια των Χατζιδάκι, Θεοδωράκη. Πλέσσα και άλλων θα αποδώσουν η Αναστασία Σπύρου και ο Κώστας Όκκας,  με τη συνοδεία ορχήστρας και τις ενορχηστρώσεις του Σάκη Κοντονικόλα.

Ποιήματα και κείμενα των Ελύτη, Λόρκα, Ρίτσου, αλλά και των Θεσσαλών ποιητών και συγγραφέων , Κεφάλα, Κυρίτση, Λάνταβου, Μάτζιου , θα διαβάσουν οι ηθοποιοί Αντονέλα Χήρα και Χρ. Χαλβατζάρας. Τα σκηνικά κατασκεύασε η Geppettto Handmade Art και την επιμέλεια των κειμένων είχε η Βίβιαν Χαλβατζάρα.

Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τους κανόνες και τις σχετικές οδηγίες για την  αποφυγή συνωστισμού με περιορισμένο αριθμό θέσεων. Για το λόγο αυτό, η προσέλευση θα επιτρέπεται μόνο στους κατόχους Δελτίων Ελεύθερης Εισόδου, τα οποία  είναι στη διάθεση του κοινού από 31 Ιουλίου μέχρι 4  Αυγούστου στο «Μουσείο Τσιτσάνη» από τις 9 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι.

Την Τρίτη 4 Αυγούστου σας προσμένουμε, να ονειρευτούμε, μαζί, κάτω απ’ την πανσέληνο του Αυγούστου, στο ανοιχτό θέατρο του Βυζαντινού  Κάστρου Τρικάλων.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης